Gå til innhold

Assassin's Creed, ensformig?


Aleks

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer vel også litt an på hvor lenge du spiller av gangen, er nok mange die hards folk her inne som gamer til øya svir hver dag og da blir det kjedelig.Men for meg som får tilgan til ps3 og 40 tommer'n når kona er ferdig med sitt så holder et slikt spill lenge, og selv om oppdragene er nokså like, gjør det ingenting når det går dager imellom hver gang jeg

fyrer opp spillet. Digg å bare sveve over takene og ta ut vakter og se på alle de smoothe bevegelsene. Eller tirre på seg vakter å se om du kan riste de av deg.

Du finner noen pent brukte på Finn om du søker litt også.

Lenke til kommentar

AC er et veldig bra spill som er vel verdt butikkprisen (sammenlignet med andre spill til samme pris). Du bør derimot ikk _kun_ spille AC i en lengre periode, men hel doser det utover flere dager, gjerne uker. Da "forsvinner" repetivheten og du kommer til å kose deg med spillet like mye hver gang du fyrer det opp.

Lenke til kommentar

Ja eg syns det er veldig repeterende i den grad at eg ikkje orker å spille dette meir enn ett velykket oppdrag,kanskje ikkje så "mye" ein gang. Venter 1 dag eller noe syns eg det er greit å plukke det opp igjen. Men det blir raskt nok når det gjelder dette spillet her..

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Assassin's Creed, ensformig?

 

Yup!

 

Er allikevel et spill som kan være verd å skaffe seg. Spillet er pent og spillmekanikken synes jeg fungerer bra. Det er morro å sprette rundt i byene, selv om det blir plagsomt repetativt fort.

 

Personlig så ville jeg helt klart kjøpt Bioshock eller Mass effect før dette spillet, men har du disse så er AC et spill som er verd å sjekke ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...