Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Endelig sosialt ønsket!


Gjest trådstarter

Anbefalte innlegg

Gjest trådstarter

Dette kunne like gjerne vært postet under gledesutbrudd, men der kan jeg ikke være anonym.

 

Saken er at jeg har gått fra å være sosialt uønsket på ungdomskolen til å være sosialt ønsket! =D Jeg har alltid vært alene, og sittet på datarommet og nerdet, uten å være sosial i det hele tatt. Aldri bedt på fester eller lignende. Har vært redd for å omgås jenter og sånt. Men nå blir jeg bedt på fester, jeg henger med venner, også jentevenner. Jeg var på en av mine første fester for ikke så lenge siden, og ei jente jeg ikke har møtt før hilser på meg og sier "jasså, så det er du som er ****, de sier du er så kjekk, men jeg har ikke gjordt opp noen mening enda, vi får se utover kvelden".

 

Det er fantastisk morsomt at folk faktisk VIL være sammen med meg, i motsetning til sånn det var før :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, man ser jo hele tiden folk som klager på at de føler seg utenfor og uønsket. Kunne det ikke vært en ide med å poste hvordan du fikk snudd trenden? Tips til hva man kan gjøre, hva DU gjorde osv osv. Ville vært god informasjon både for dem som har mange og ikke fullt så mange venner, eq, eller festinvitasjoner i postkassen.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Vel, det aller viktigst var vel at jeg sluttet på ungdomskolen og begynte på VGS hvor jeg ble tvunget til å bli kjent med nye folk. Da jeg begynte bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre noe med den situasjonen jeg var i. Jeg begynte å trene, jeg klipte håret. Folk jeg gikk i klasse med før komplimenterte meg med at jeg hadde blitt så slank.. (selvtillitsboost) jeg turte å bli med i samtaler mellom andre elever i klassen min.

 

Ellers så ble jeg jo fysisk mye mer voksen i løpet av det første året på videregående, skjeggvekst, grovere i målet osv. det hjalp jo også på selvtilliten, når jeg innså at ejg var i ferd med å bli MANN.

 

Men ett tips til andre: De aller fleste har ikke noe i mot å snakke med deg, med mindre du er drittsekk. (noe du minst sannsynelig er om du ikke tør å ta kontroll i sosiale situasjoner)

 

Kan skrive mer senere... Ble litt rotete dette, men er litt trøtt :)

Lenke til kommentar

Gratulerer, flott å høre :) Kjenner mange som har gått fra et helvete på ungdomsskolen til et helt nytt liv på VG, inkludert meg. (Var vel egentlig jeg som ikke ville være med flesteparten av mine gamle venner, 80% var jævla drittsekker) Er som oftest folk med samme interesser som deg på linjen du har valgt, folk er mer modne osv.

Lenke til kommentar

Det at han gikk fra å nerde fremfor dataen til å begynne å trene, klippe seg og stelle seg og få bekreftelser for det vil jeg si at var tingen som gjorde utslaget. Er ganske sikker på at viss han ikke hadde gjort dette så hadde han fortsatt i samme mønster på VG som ungdomsskolen. Det bevises bare igjen at alle kan forandre seg med litt innsats.

Beslutningen om å forandre på ting er det viktigste noen kan gjøre med problemene sine, og eneste måten å komme seg videre på.

 

Til trådstarter : Gratulerer så utrolig mye. Nyt det i fulle drag. Håper denne trenden bare fortsetter for deg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...