Fear the Scare Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Hvorfor lukter blod som metall eller jern? Jeg har alltid lurt på dette.. Lenke til kommentar
Koffert Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Fordi det er jern i blod. Lenke til kommentar
AKIRAx77 Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 http://www.stabburet.no/eway/default.aspx?...:1:4361:2:::0:0 AKIRA Lenke til kommentar
Q-tip Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Litt mer spesifikt er det jern i hemoglobin, som er oksygentransportøren i røde blodceller. Lukta og ikke minst smaken av dette kommer av jernatomene i hemoglobinet. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Tullball. Det er fordi vi er nordmenn, og svartmetallen ligger i årene våre. 1 1 Lenke til kommentar
Melisma Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Tullball. Det er fordi vi er nordmenn, og svartmetallen ligger i årene våre. hahahaha Fantastisk bra svart Lenke til kommentar
xersess Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 er ikkje tull, blod lutker jern. kan ikkje tru at det kommer av jern vi har i blodet? Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Hvorfor lukter ikke bæsj maten vi har spist? Lenke til kommentar
Q-tip Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Hvorfor lukter ikke bæsj maten vi har spist? Innlegget ditt oser ikke av seriøsitet, men jeg skal svare på det som om det var seriøst ment. Når du spiser noe, løses det opp av enzymer i munnen, magesekk og tynntarm. Det meste av det du spiser tas opp av kroppen, det som kommer ut der bak er for det meste fiber som ikke kan brytes ned av kroppen og dødt tarmepitel. I og med at så mye tas opp tidlig, vil ikke lukt og smak (for de som er interesserte i det) følge med helt til slutten av renna. Lenke til kommentar
Torcsen Skrevet 28. november 2021 Del Skrevet 28. november 2021 (endret) Q-tip skrev (På 12.12.2007 den 23.36): Innlegget ditt oser ikke av seriøsitet, men jeg skal svare på det som om det var seriøst ment. Når du spiser noe, løses det opp av enzymer i munnen, magesekk og tynntarm. Det meste av det du spiser tas opp av kroppen, det som kommer ut der bak er for det meste fiber som ikke kan brytes ned av kroppen og dødt tarmepitel. I og med at så mye tas opp tidlig, vil ikke lukt og smak (for de som er interesserte i det) følge med helt til slutten av renna. Samt masse gasser fra metabolitter fra tarmbakterier Endret 28. november 2021 av Torcsen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå