Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

"Hvert vårt 4 kvadrats rom"? I forsvaret? Helvete er det for en luksus? Vi bodde 4 stk på hvert rom. Ikke 4 kvm men dog.

 

Sjøforsvaret formoder jeg, luftforsvaret her. I motsettning til andre forsvarsgrener, som faktisk har en plan for hele dagen, så får vi i luftforsvaret fritid. Der vi kan sitte på brakken og finne på noe morro selv. Noe som bare ender i hærverk ... :thumbup:

 

Edit: De kunne gitt meg en hangar, og jeg ville fremdels, satt og klaget.

Endret av Earthworm-Jim
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hm, når vi hadde arbeidsuke i luftforsvaret i 8. klasse, fikk vi prøve en sånn kjempedings for å skyte ut guidede raketter med. Var en hel datamaskin, så "flyet" på skjermen, fyrte av også styrte missilen med en liten joystick. Hva heter den tingen?

Lenke til kommentar
Hm, når vi hadde arbeidsuke i luftforsvaret i 8. klasse, fikk vi prøve en sånn kjempedings for å skyte ut guidede raketter med. Var en hel datamaskin, så "flyet" på skjermen, fyrte av også styrte missilen med en liten joystick. Hva heter den tingen?
Jeg tenker koffert.
Lenke til kommentar

Endelig, solblank panne ferdig pollert, raskt og enkelt :yes:  Legger ut "oppskriften", for de spesielt intresserte:

 

 

 

Ingredienser:

Varmtvann

Vanlig oppvaskbørste

Oppvaskskrubb, ikke av metall

 

Utførelse

1. Ta frem pannen og tilsett noen centimeter varmt vann.

2. Børst lett med oppvaskbørsten i pannen til det lette smusset har "fordampet".

3. Hell smusset ut av pannen, i vasken. Veldig viktig.

4. Tilsett 4/5 deler av det varme vannet og la det stå i 10 minutter.

5. Gjør nå som i punkt nummer 2 og 3. 

6. Tilsett 0.5/1 av vannet. Børst så mye du får til, med børstens hode. Og hell ut.

7. Tilsett resten av vannet og bruk børstens bakhode, den harde kanten. Og hell ut.

8. Bruk nevene og ta tak i oppsvaskskrubben til de verste flekkene.

9. Gratullerer og velfortjent innsats. Nå er du av den kvalitet, at du ikke trenger å røre i grøten lengre

 

Endret av HalogenpereUtenLys
Lenke til kommentar
Det høres jo ut som en helt alminnelig ikke-italiensk pizza.

Endte med at vannet ble litt varmt, så gjæren hevet ikke altfor mye, og hadde lite mel, så eltinga tok tiiiiiiiiiiiiid. Men etter mye om og men, så endte det med at deigen hang fast i kjevlegreia (vi har sånn artig firkant til å bake ting på), men fikk den i panna (selv om den var for stor) og kuttet den til :wee: . Blir sikkert kjempegod.

 

Det ser jeg alltid på som en utfordring. Jeg skal bestandig spise så mye at de taper på det.

Tjene mindre, tape mer. To sider av samme sak? Tviler.

Lenke til kommentar
Det ser jeg alltid på som en utfordring. Jeg skal bestandig spise så mye at de taper på det.

Tjene mindre, tape mer. To sider av samme sak? Tviler.

utfordringen er å spise så mye at man spiser for mer bare i råvarer enn det man betaler.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...