Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Utfordring: Frossen kjøttdeig skal steikes. What to do?
Pølse eller kvernet?

 

Er det pølse har du to valg: Sleng den i microen på "defrost", eller sleng den rett i panna og del den opp etterhvert som den tiner.

 

Er det kvernet kan du legge den i en plastpose og senke den i varmt vann, eller gjøre overnevnte. Dette funker derimot dårlig med pølser, fordi det vil ta evigheter å få dem tint.

Lenke til kommentar
Orly.

 

Men jeg må innrømme at jeg er såpass dårlig i språket at jeg ikke var helt sikker på om du faktisk kunne det, eller om du brukte oversetter.

Forøvrig er den en perverst bra oversetter, prøv den på eksempelvis Engelsk -> Norsk. Jeg har aldri kommet over en oversetter som takler gramatikk så bra.
Lenke til kommentar

Fargoth: Si det til smaksløkene mine. Kjøttdeig er for meg no-no. Vil jeg variere skjærer jeg heller strimler av okse-/grisekjøtt. Edit: vanligvis spiser jeg altså taco med chunky kyllingbiter.

 

Hjemmelagd pizza lager jeg med kokt skinkepålegg (de flate rutete) og kyllingbiter. For meg er det uforståelig at noen kan foretrekke kjøttdeig i en hvilken som helst matrett, utenom lasagne, som er eksempelet du burde ha nevnt.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Jeg er tradisjonell. Jeg foretrekker kjøttdeig i taco, kylling i tandoori og okse for seg selv med godt tilbehør. Kylling typ filet er dødens kjedelig, og jeg foretrekker i utgangspunktet andre typer kjøtt i sine egnede retter. For å sette det enda mer på spissen: Chili con carne med kylling? Nei takk.

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
... på "Are you smarter than a fifth grader" kan du nå se noe av det mest idiotiske du har sett på lenge.

 

Hehe, enig. Er så utrolig mange som ikke har peiling på geografi, og begynner å regne med fingrene på enkle regnestykker som 13 - 5.

 

Er det noen andre sånne programmer med folk som dummer seg ut hele tiden?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...