Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror det skal fungere rimelig greit, ja. Prøv! Ristet brød fungerer bra når brødet er halvgammelt. Alt er vel bedre enn steinhardt plain brød? NB: Skjær relativt tynne skiver.

 

Uff, dette har jeg skrevet altfor mange ganger på diskusjon.no, men tynne brødskiver stekt i olje, med stekt kyllingfilet, chilikrydder, og smeltede edamerosteskiver er favorittsnacksen min. Lager det om et par min.

 

Eneste som gjør det bedre er om man gjør det om til en middag ved å slenge på litt salat og bytter vanlig brød med arabisk brød, men jeg orker aldri dra til butikken før kvelden, og da er denne typen brød revet vekk.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...