Gå til innhold
🎄🎅❄️God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Diskusjon.no ×

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dette høres skremmende likt noe jeg har opplevd tidligere. Blir litt usikker på hva jeg skal svare nå. Om du har noen asiatiske venner så er det et ganske safe bet, de ser rimelig like ut.
I oslo har jeg en som prøver, om det teller? Hun er litt skremmende glad i forskjellige japanske greier. Men for tiden tror jeg hun går for cybergoth, om hun ikke har skiftet enda.

 

 

Visst smaker de godt :)

Spesielt som pinnekjøtt. Og det får jeg på søndag så gleder meg til TO ting denne helgen.

You guys fail. Pinnekjøtt er så jævlig overvurdert.
Lenke til kommentar
Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon)

 

Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day.

U fail. o_O

Big time. ^^

 

 

Ribbe. <3

+1!

Flink kanin. *gi sjokolade*

 

 

Nie er den eneste sauen jeg liker :!:
Aaaaaaw. ^^

Da er det egentlig litt fail at jeg ikke har deg på MSN.

Lenke til kommentar
Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon)

 

Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day.

Dette må være det mest gjønete jeg har hørt i hele dag. Alle vet jo at GRIS er blandt de beste kjøttslagene man har.

 

Bra -------------------------------------O.K---------------------------------------- Dritt

Okse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest

 

Edit: kalvekjøtt og geit ligger å flyter litt og det avhenger av tilberedning og stykke.

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
Da gjør du det feil :p

 

btw, ida er enig med deg :ermm:

Ida har rett.

 

Bra -------------------------------------O.K-------------------------------------- Dritt

Okse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest

Både hest og reinsdyr er vanskelig å lage så det blir godt, men når det blir laget riktig så er det fantastisk.

Lenke til kommentar
Da gjør du det feil :p

 

btw, ida er enig med deg :ermm:

Ida har rett.

 

Bra -------------------------------------O.K-------------------------------------- Dritt

Okse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest

Både hest og reinsdyr er vanskelig å lage så det blir godt, men når det blir laget riktig så er det fantastisk.

Mye mulig, jeg kan ihvertfall skrive under på at det smaker dynge om man gjør det feil. :)

 

Edit: det er jo også en grunn til at kjøttslagene fra O.K -> dritt ikke er blant de mest brukte..

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
Da gjør du det feil :p

 

btw, ida er enig med deg :ermm:

 

Klart Ida er enig, hun er jo den smarte av dere :whistle:

 

Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon)

 

Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day.

Dette må være det mest gjønete jeg har hørt i hele dag. Alle vet jo at GRIS er blandt de beste kjøttslagene man har.

 

Bra -------------------------------------O.K---------------------------------------- Dritt

Okse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest

 

Edit: kalvekjøtt og geit ligger å flyter litt og det avhenger av tilberedning og stykke.

 

Jeg liker ikke gris noe særlig, deal with it.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...