L4r5 Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Visst smaker de godt Spesielt som pinnekjøtt. Og det får jeg på søndag så gleder meg til TO ting denne helgen. Lenke til kommentar
Nie Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Dette høres skremmende likt noe jeg har opplevd tidligere. Blir litt usikker på hva jeg skal svare nå. Om du har noen asiatiske venner så er det et ganske safe bet, de ser rimelig like ut.I oslo har jeg en som prøver, om det teller? Hun er litt skremmende glad i forskjellige japanske greier. Men for tiden tror jeg hun går for cybergoth, om hun ikke har skiftet enda. Visst smaker de godt Spesielt som pinnekjøtt. Og det får jeg på søndag så gleder meg til TO ting denne helgen. You guys fail. Pinnekjøtt er så jævlig overvurdert. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Det er undervurdert faktisk. Lenke til kommentar
Llandari Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 You guys fail. Pinnekjøtt er så jævlig overvurdert. Pøh! Pinnekjøtt er nammenam! Lenke til kommentar
Llandari Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 (endret) Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon) Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day. Endret 26. desember 2008 av Llandari Lenke til kommentar
Cortinarius rubellus Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 (endret) Nie er den eneste sauen jeg liker :!: Endret 26. desember 2008 av Fluesopp Lenke til kommentar
Nie Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon) Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day. U fail. o_O Big time. ^^ Ribbe. <3 +1! Flink kanin. *gi sjokolade* Nie er den eneste sauen jeg liker :!:Aaaaaaw. ^^Da er det egentlig litt fail at jeg ikke har deg på MSN. Lenke til kommentar
Cortinarius rubellus Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Den phailen har blitt rettet opp i=) Lenke til kommentar
kanin333 Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Ribbe. <3 +1! Flink kanin. *gi sjokolade* *Spise sjokoladen jeg fikk til jul av deg* Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Ribbe er kjedelig. Tørt og fett på en gang. Lenke til kommentar
Nie Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Ribbe er kjedelig. Tørt og fett på en gang. Pass munnen din. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Ribbe er kjedelig. Tørt og fett på en gang. Pass munnen din. Eller så? Lenke til kommentar
b-real Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Ribbe er kjedelig. Tørt og fett på en gang. Da gjør du det feil btw, ida er enig med deg Lenke til kommentar
fargoth Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 (endret) Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon) Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day. Dette må være det mest gjønete jeg har hørt i hele dag. Alle vet jo at GRIS er blandt de beste kjøttslagene man har. Bra -------------------------------------O.K---------------------------------------- Dritt Okse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest Edit: kalvekjøtt og geit ligger å flyter litt og det avhenger av tilberedning og stykke. Endret 26. desember 2008 av fargoth Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Da gjør du det feil btw, ida er enig med deg Ida har rett. Bra -------------------------------------O.K-------------------------------------- DrittOkse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest Både hest og reinsdyr er vanskelig å lage så det blir godt, men når det blir laget riktig så er det fantastisk. Lenke til kommentar
fargoth Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 (endret) Da gjør du det feil btw, ida er enig med deg Ida har rett. Bra -------------------------------------O.K-------------------------------------- DrittOkse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest Både hest og reinsdyr er vanskelig å lage så det blir godt, men når det blir laget riktig så er det fantastisk. Mye mulig, jeg kan ihvertfall skrive under på at det smaker dynge om man gjør det feil. Edit: det er jo også en grunn til at kjøttslagene fra O.K -> dritt ikke er blant de mest brukte.. Endret 26. desember 2008 av fargoth Lenke til kommentar
Llandari Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Da gjør du det feil btw, ida er enig med deg Klart Ida er enig, hun er jo den smarte av dere Bah, ribbe = gris != mat (Med unntak av bacon) Edit: Ok det er et par andre unntak også, men sau > gris any day. Dette må være det mest gjønete jeg har hørt i hele dag. Alle vet jo at GRIS er blandt de beste kjøttslagene man har. Bra -------------------------------------O.K---------------------------------------- Dritt Okse -> gris -> lam -> kylling -> sau -> kalkun -> høne -> reinsdyr -> Hest Edit: kalvekjøtt og geit ligger å flyter litt og det avhenger av tilberedning og stykke. Jeg liker ikke gris noe særlig, deal with it. Lenke til kommentar
Catkin Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Jeg liker deg, Dari. =D Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg