Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Den var ferdig gjæret, men for å avslutte gjæringsprosessen, må man drepe gjæret, slik at soppen ikke bare fortsetter å vokse. Vi hadde kun vanlig bakegjær, noe som blandet seg noe jævlig inn i brygget... ikke hadde vi det stoffet som man pleier å blande i for å drepe gjæren slik at det synker til bunns som en stor klump heller. Kan si det sånn at vi lærte godt av den feilen og neste brygging ble mer vellykket ;)

 

Det har jeg aldri hørt om. Jeg satte øl nå til jul,gjæren seg på bunnen. Gjæren dør jo når den ikke har noe mer å spise, les: sukker, hvis jeg ikke har misforstått totalt. :)

Lenke til kommentar
Du får ta bilen fatt som sist gang, da. Du så jo hvor bra det gikk!
Det gikk da jævlig bra da! Jeg er kjempeflink til å planlegge slike ting, mkay? :p
Awww..jeg kommer til å savne pappa sitt julebrygg :(
Har han sluttet å brygge?
Neieh, men det er en avstand mellom oss på 1 405 km såååeh....jah... :S
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...