Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9871234
Kanskje jeg bare har sovet alt for lite, men jeg innbiller meg at DNFK blir til /b/, bare uten all CPen.

Sjekk side 6798, innlegg #5 frå toppen. :)

Lenke til kommentar
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..

Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.
Lenke til kommentar
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..

Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.

LOL

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234
Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.

Dei spis jo ikkje steikt grisekjøt heller, då.

Lenke til kommentar
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..

Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.

Ja jøss, det er bare å tyte i seg.. :fun:

 

(...) Bakterien (salmonella) spres gjennom kjøttprodukter, særlig svine- og fjørfekjøtt,
(...) Antall meldte tilfeller i Norge er nå mellom 1400 og 1500 i året. (...)
Kilde
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...