Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Jeg er som NikkaYoichi, jeg foretrekker sjampinjong (jada), løk og fløte i tillegg til det elementære.

Er enig der, men hadde ikke alt jeg burde hatt av ingredienser her. Blir bra med paprika oppi også. Og sånn mini-tomater. Bare del dem i to først.

Selvsagt, det fantastiske med omelett et at man kan ta hva man har liggende å kaste oppi.

 

-----

 

Jeg har forresten lært en gang for alle at mat som smaker bra alene ikke skal marineres. Aldri.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+5132
Vesle Nie har ikke vært helt veggis siden i sommer. Hun har rett og slett vokst fra de prinsippene som fikk henne til å bli veggis, og fant ut at det var lettest å være kjøtteter. oO

Yay! *kaste kjøttkaker på* KJØTT TIL FOLKET!

Lenke til kommentar
Vann til omelett? oO Det har jeg aldri hørt om. Helst skal det være fire ss fløte til fire egg. Nam. Vi skal ha omelett i dag, men har ikke bacon. :(

Spesielt franskmenna som er opptatt av den dusteregelen der. Veit ikke hvorfor, men har sett den i flere kokebøker også. Det jeg har lært er 1ss væske per egg til omelett og 2ss til eggerøre. Tror det med melk vs. vann har noe med at det smaker mer "egg" om man bare bruker vannet. Kunne egentlig ikek brydd meg mindre. Jeg lager den slik jeg har lyst. Og jeg bruker aldri skjei å måle med når jeg putter oppi melk eller fløte. Tar det på gefülen som alt annet.

 

Noen som vet hvor man kan kjøpe tykt bacon, og ikke det fillete avskrapet som smaker som stekt papir?

Kjøp bacon i stykker i stedet for i skiver og skjær selv.

Lenke til kommentar
Vesle Nie har ikke vært helt veggis siden i sommer. Hun har rett og slett vokst fra de prinsippene som fikk henne til å bli veggis, og fant ut at det var lettest å være kjøtteter. oO

Gratulerer. Lykken er en saftig biff :love:

Jeg skal så jævlig mekke tidenes biffmiddag i løpet av permuken. Skulle ønske jeg hadde noen å dele den med, da :(

Lenke til kommentar
Skogsbacon er gode tykke skiver, ikke like lange som vanlig, men forbanna gode :)
Det er det tykkeste jeg får tak i på den lokale dagligvarehandelen, og det er uten tvil et deilig bacon. Jeg skulle derimot ønsket meg noe enda tykkere.
Kjøp bacon i stykker i stedet for i skiver og skjær selv.
Det har vert i tankene mine, men ingen av de lokale handlesenterne jeg har vert innom tilbyr dette. Forøvrig er tykt dansk bacon helt avsindig godt.
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...