Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

La oss alle ta to minutter å mimre tilbake til da Haltan enda var til stede.

 

Haltans lepper rister

Så, for ca. 45 minutter siden trippet jeg lykkelig ned i kjøleskapet, i den visshet at det fantes ferske, iskalde, og ikke minst herlig søte appelsiner der. På lekkert vis nappet jeg to appelsiner ut av posen og kuttet de opp i elegante båter, alt nesten i èn og samme bevegelse. Båtene ble så dandert på det fineste av jukseporselen og båret på sølvfat til min lille vake.

 

Èn etter en slurpet jeg i meg det herlige, søte, saftige kjøttet fra appelsinene. Det tok ikke mer enn 15 minutter før det ikke var mer å ta av. Hva skulle jeg gjøre?!

 

Etter rent, snarrådig instink skjønte jeg at det ikke var mer å hente av den fuktige herligheten, derfor gikk jeg på det nest beste: Skallet. Jeg gnaget innsiden, slikket innsiden, sniffet innsiden, HELT til det ikke var så mye som et lite appelsinkjøttfiber igjen. Uten å tenke over det fortsatte jeg prosessen med å suge mat ut av appelsinen, selv om det var tomt, og før jeg ante order av det var skallets utside omfavnet av mine fyldige lepper. Det smakte litt spist, men egentlig ganske greit. Spesiellt godt var det å klemme til på skallet, slik at det sprutet ut litt saft.

¨

Nå sitter jeg her, 10 minutter senere, jeg svir i hele kjeften, drikker vann som en gal, og leppene mine rister, ja, du hørte riktig, de RISTER.

 

Hva i alle dager er det jeg har patta i meg? shrug.gif

Lenke til kommentar
På samme måte som hamburgerdressing kan gjøre selv den største kjøkkenfiasko spiselig, kan vaniljesaus gjøre selv den mest vanskapte dessert til et mesterverk. Man må bare bruke tilstrekkelige mengder.

er jeg ikke enig i. men jaja jeg liker ingenting og bare er sær.

Lenke til kommentar
På samme måte som hamburgerdressing kan gjøre selv den største kjøkkenfiasko spiselig, kan vaniljesaus gjøre selv den mest vanskapte dessert til et mesterverk. Man må bare bruke tilstrekkelige mengder.

er jeg ikke enig i. men jaja jeg liker ingenting og bare er sær.

 

 

Faen altså, Flabba. Du liker ikke Angelina Jolie og ikke vaniljesaus? Skam deg!

Lenke til kommentar
På samme måte som hamburgerdressing kan gjøre selv den største kjøkkenfiasko spiselig, kan vaniljesaus gjøre selv den mest vanskapte dessert til et mesterverk. Man må bare bruke tilstrekkelige mengder.

er jeg ikke enig i. men jaja jeg liker ingenting og bare er sær.

 

 

Faen altså, Flabba. Du liker ikke Angelina Jolie og ikke vaniljesaus? Skam deg!

jojo jeg liker det masse:D men ikke på sjokolademouse

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...