Eplefe Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Jeg tror jeg må ned og mekke meg en burger med slottspoteter og en fantastisk varm salat med en flaske cola til. Ikke helt rødvinsmarinert biff, men ganske digg det og. ^^ Lenke til kommentar
ShaNickolas Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Håper biffene deres er fordervet og gir dere en grom matforgiftning Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 (endret) Jeg foretrekker kjøttet mitt gjennomstekt Usj, snakker om mishandling av døde dyr. Endret 25. april 2008 av Skarstad Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Gjennomstekt biff? O_O Jeg har aldri hørt lignende styggedom. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 oldboy: En biff skal aldri ødelegges med å gjennomstekes, ganske enkelt fordi at den da blir tørr og seig. Sterk varme, lukkes på begge sider og nytes nesten rå er det beste, eventuelt medium stekt. eplefe: Burger med slottspoteter er absolutt ikke så værst det heller nei. Jeg skal prøve uten saus faktisk, selv om det er best med saus så skal jeg prøve å kutte ned på fettet. Magen min begynner å henge litt så det er på tide å være litt streng med seg selv. Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 (endret) En biff må da väre godt stekt för den nytes. Jeg hater biffer det renner blod ut av. Forresten, noen som har en god film å anbefale til i kveld? Forslag tas imot med takk. Endret 25. april 2008 av Sidious Lenke til kommentar
oOF Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Biff er best litt over medium stekt. Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 (endret) Herre jemini, smaksløkene deres må jo være helt ødelagte. Det er forresten ikke blod, Sidious. Endret 25. april 2008 av Skarstad Lenke til kommentar
Kibs Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Enig med pusur der, ja. Snobber. Nei, takke seg til med havregryn til middag. Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Skarstad: Greit nok, men du forstår sikkert hva jeg mener. Fikk lyst på biff nå, men det närmeste jeg kommer det blir vel min pose med Beef Jerky. Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 (endret) Pff, biff. Snobber. Uten snobberiet hadde dere alle levd på poteter og knekkebrød. Endret 25. april 2008 av Skarstad Lenke til kommentar
oldboy Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Enig med pusur der, ja. Snobber. Nei, takke seg til med havregryn til middag. :!: Den var god! Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Jeg funder på om jeg skal lage jerky selv jeg. Altså hjemmelaget jerky, det må jo være genialt. Lenke til kommentar
Kibs Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 :!: Den var god! Var faktisk det jeg spiste i dag. ^^ Er ikke overbegeistret for biff, men foretrekker som oftest det framfor havregryn med melk. Hehe. Lenke til kommentar
WIP-Slettes-Gh79d3mO Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Mellomstekt biff Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Quayle: Det funker vel. Jeg har en kompis som skryter av at han spiser hjemmelaget jerky. :] Det blir nok endel billigere også. Lenke til kommentar
henbruas Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Jeg fikk veldig lyst på noe lammekjøtt på grillspyd nå. Synd at det regner, jeg ikke har penger og vi ikke har en grill. Lenke til kommentar
fargoth Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 Sweet'n'Sour kyllingwok på meg i dag. Med ris. Spiste biff ute i går, det var knakende godt fordi kokkene tydeligvis vet hvordan det skal gjøres og kjøttet tydeligvis var av prima kvalitet. Selv feiler jeg hver gang jeg skal steke biff, men jeg forstår ikke hvorfor. Jeg lar biffen hvile i romtemperatur en liten stund før steking for å få den temperert, jeg steker den på høy varme i nøttebrumt smør i et par min per side og danderer den på tallerken sammen med tilbehør. Allikevel blir den aldri så mør og smakfull som når jeg spiser ute, det til tross for at den ser og lukter helt likt. Jeg har ergret meg blå over dette, og jeg forstår ikke hva jeg gjør galt? Lenke til kommentar
b-real Skrevet 25. april 2008 Del Skrevet 25. april 2008 (endret) Biff skal være blodig. Er som når ene onkelen min var på resturant å bestillte biff og han spurte hvordan han ville ha det stekt så sa han noe ala at "hvis du har tenkt at den har berørt flammene så har du stekt den for lenge" Fattig brødskivemat på meg i dag. Eier ikke matlyst. Endret 25. april 2008 av b-real Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg