Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Men b-real da. Hentes av "manner" i hvite frakker. Nå må du passe språket ditt så vi ikke tror du fortsatt går på barneskolen. XP Kunne jo bety katastrofe for moderator-karrieren din om dette ble plukket opp av høyeste hold. *Nikke*

o.O

 

Blir litt dialekt av og til you see ;)

Og min karriere som mod? Lal...tror ikke det er så farlig med den *knis*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trikset med å lage fisken god er jo å bruke korttid på den, slik at den holder seg saftig. Som sagt, ikke rart at du ikke liker fisk. Du bor på Levanger, ikke sant? Du er hjertlig velkommen til fiskemiddag når jeg er kommet skikkelig i hus, du får ikke ligge over i senga mi, men god mat med en pils eller to kan du få. :D

 

Lam er jo også fantastisk godt. Pinnekjøtt, lammestek, lammefrikassé osv. Fytti, nå ble jeg sulten, det er bare tirsdag i dag så jeg kan egentlig ikke spise stor lunsj i dag, men etter det her så tror jeg at jeg bare må ha det.

 

Asiatisk mat er jo konge, nettopp fordi at det er så mye ferske, al dente, grønnsaker i slike retter. Grønnsakene er altså ikke myke og ekle, men litt sprø og fulle av god smak.

 

Jeg er litt for glad i gode sauser jeg også. Spiser mye saus og da snakker vi fet saus. Jeg har heldigvis klart meg rimelig bra, men jeg merker at "sekken" begynner å henge litt utover buksa nå, jeg skal passe meg slik at ikke "han der nede" blir usynlig - jeg nærmer meg jo 30 med stormskritt nå, så frykten er overhengende.

 

Spiser du masse oliven når du er på fylla? Går det mye i Martini eller?

Lenke til kommentar

He he.

Klær trenger jeg ikke. Har fortsatt litt over halve klesskapet mitt hjemme.

Hovedsaklig t-skjorter, sokker og boksere. Har vel ei og anna bukse der også, og noen skjorter og gensere. Til tross for dette, har jeg fylt opp klesskapet mitt her også.

Stort sett t-skjorter og skjorter, gensere og jakker. Min store forkjærlighet.

 

Musikk fikses as we speak, bok er pakket, ditto laptop og ladere. Penn og kladdebok er med, småting som negleklipper, penger, lipsyl, tyggis etc er på plass.

 

Tror jeg har det meste klart.

 

Quayle: Nesten, Steinkjer.

Jeg takker ja til pilsen, men nei til fisken :p

Al dente is the way to go, både blant pasta og de få grønnsakene jeg kan spise. Dessverre kryssreagerer jeg på alt for mange av de.

Samme gjelder frukt. Irriterer meg halvt i hjel. Noe av det jeg savner mest her i verden er å sette tenna mine i et saftig og surt, grønt eple, skrelle en gulrot og gå rundt å knaske på den, spise baby-gulrøtter til jeg dør, kålrabi-nammis, appelsiner, sitroner, mango, kiwi ...

*savn*

 

Jeg elsker å lage fete sauser. Eksperimentere med forskjellige tilsetninger, finne ut hva som er godt, hva som ikke er.

Hva som er det lille ekstra osv.

Herlig ...

 

Det går en del i Martini, når jeg er et sted hvor jeg kan få en god en.

I Stavanger hos min fars onkel starter kveldene med italiensk vin, vi hiver i oss litt pasta og det ender med gammel rock, blues, jazz og martinier.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar
Litt tidlig for middag vel? :p

 

Jeg har akkurat bestemt meg, det blir to middager i dag. Om ca 5 minutter så tusler jeg ned på den lokale kroa, kjøper meg biffsnadder og stapper ned i gapet. Jeg har lyst på søppelmat nemlig.

 

Hva er det med folk å ha ris til biff? Det funker hvis det er biffgryte eller biff chop suey eller liknende, men til en biff som i biff så må det være en form for potet, enten chips, bakt eller gratinert, kokt blir liksom ikke det samme og ris funker ikke for fem øre. :) Jeg spiser masse ris, men til biffen så må det være potet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...