Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
At du orker! Jeg gidder så vidt en 6 timers dag på skolebenken. Lurer på hvordan arbeidslivet mitt blir.

Går greit. Er egentlig jobb, og så rigging av noe utstyr et annet sted i fylket etter det. Får overtid/avspasering for noe rundt 5 timer :wee:

Lenke til kommentar

Jeg beklager også, skulle hatt med en ";)", slik jeg skrev det kunne det se ut som en skikkelig krass kommentar - noe som virkelig ikke var meningen. Jeg er bare skikkelig på hugget i dag, fingrene går fortere enn hodet. Hmm, lurer på om den snertne dama på Bunnpris godtar den forklaringen om fingrene løper løpsk i hennes nærvær.

Lenke til kommentar
Jeg beklager også, skulle hatt med en ";)", slik jeg skrev det kunne det se ut som en skikkelig krass kommentar - noe som virkelig ikke var meningen. Jeg er bare skikkelig på hugget i dag, fingrene går fortere enn hodet. Hmm, lurer på om den snertne dama på Bunnpris godtar den forklaringen om fingrene løper løpsk i hennes nærvær.

Det kaaaan være Bazukh du prater om nå x)

Lenke til kommentar
Varmmat til under 100 kr ... :love:

 

1. Kjøp entrecote på Mega til 100 kr kiloen.

2. Kjøp noen store poteter og aluminiumsfolie hvis du ikke har det.

3. Kjøp mel, hel pepper, sennep og annet krydder og rømme.

4. Pakk inn poteter i aluminiumsfolie, sleng de inn i stekovnen og la de ligge til de er nesten ferdige.

5. Skjær 1-2 ganske tykke biffer.

6. Lag peppersaus med smør, mel, sennep og krydder.

7. Varm en stekepanne med en god klatt ekte smør.

8. Lemp biffene i panna, kvern eller knus svart pepper i morter og strø over.

9. Snu biffene og strø på mer pepper, ha også på litt salt.

10. Lemp dette over på ett fat, ta potetene ut av ovnen, skjær ett snitt i dem, ha i masse rømme, og gjerne litt mais hvis du har.

 

P.S. For en ekstra liten prikk over a-en, (à), så kan du kjøpe med noen ferske champinjong eller kantareller og steke. Nammis.

 

Biffmiddag til under en 50-lapp og siden du akkurat har kjøpt ett kilo så kan du kose deg med biff i 4-5 dager. I morgen følger oppskriften på skikkelig biffsnadder. Velkommen tilbake til Forumkokk.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...