Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke vær det.. Husk at det er vanvittig mange andre som klart det minst like bra eller bedre før deg, så at du har klart å bake noen ok skoleboller er ingen stor bragd.

:)

Jeg fikk servert en helt grei skolebolle her forleden, og fikk høre at "hemmeligheten bak deigen" var at den var eltet i maskin. Men min deig blir bedre, og jeg elter for hånd, hehe. Skal man brife med hemmeligheten bak bør det helst være utopisk godt det man serverer. "Hemmeligheten bak er at jeg ikke gjorde det selv" slår kanskje litt tilbake på en, også. :p

 

Therawyn sine så fine ut, da. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det kjipeste med sånne er hvis midten er bare en deigete klump fordi eggegreia har bløtet den opp eller ikke blitt ferdig stekt.

Hm, det har jeg ikke opplevd. Verken med hjemmelagde eller butikkjøpte. De jeg lagde ble i alle fall veldig gode. Bedre enn de jeg har kjøpt i butikk, synes jeg.

 

Emancipate, jeg har ikke maskin, men har det på ønskelisten. Men i grunnen går det helt fint å elte for hånd. Synes det er kjekt, jeg. :)

Endret av Therawyn
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...