Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

 

Lager pommes frites, til slutt funnet en bra måte å gjøre det på for å få dem ordentlig sprøe uten å bli for brune.

Hvordan? Hvordan?! For Guds skyld, mann, HVORDAN?!

 

Jeg vet om en metode, men den også tar ganske lang tid. Det orker jeg ikke.

 

 

Okei, veldig lenge siden jeg var her, men ja, metoden jeg har tar også veldig lang tid.

Type 2 timer. Noe som er ok hvis man lager en haug og fryser ned. Da tar det bare 2-3 minutter neste gang.

 

Legger ut uansett:

 

Kutt poteter

Skyll godt flere ganger

Kok til de nesten faller fra hverandre

Kjøl ned på rist (kjøleskap)

Frityrkok på 130*C i ca. 12-15 min, til de blir sprø, men ikke farget.

Kjøl ned på rist (kjøleskap, evt. frys ned på dette tidspunkt)

Frityrkok på 190*C i 2-3 min til de blir sprø og lett farget.

Endret av multisync
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, jeg vet jo at du er allergisk mot Skype, Lycos, så teknisk sett burde jeg vel ha skrevet "IRC über alles", for din skyld.

 

Jeg får uansett min daglige dose Skarstard, ispedd litt negativitet fra McHansern, og det er alt jeg trenger for å opprettholde min sedvanlige pessimisme. I tillegg kan jeg lese dine gamle innlegg hist og her, Lycos, om det ikke skulle være nok med de to førstnevnte. Dryppende sarkasme og negativitet til folket!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...