Emancipate Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 (endret) Oups.Det går bra Du har fine fingre Jeg fuckings rødmer. Edit: Kan ikke huske sist det skjedde. Endret 19. september 2014 av Tåkelur 3 Lenke til kommentar
Kea Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Hvorfor det? Folk skriver mye "verre" ting om seg selv her inne. Tror ikke du har skrevet noe som ikke Forumkaféen har sett før. Lenke til kommentar
Bruker-343442 Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Nå ler jeg iallefall. Takk Lenke til kommentar
j-- Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Men husk folkens. Jeg ser bare med ett øye Obligatorisk tilbehør for deg fremover: 1 Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Har lyst på en svær brannsikker safe selv. Men har to problemer: -Det blir en utfordring å bære en mangehundrekilos safe inn og ned trappa -Gidder ikke bruker penger på det Vi solgte to brannsikre safer i fjor, begge for 500 spenn. En på 100 kg som sto i tredje etasje (var et helvete å hjelpe kjøper med å bære, selv om vi var fire mann og hadde seler), og en på 200 kg som sto i kjelleren. Like jævlig å få ut den også. Varebilen til kjøper sank litt sammen da vi endelig fikk buksert den ombord. Den siste safen på rundt 300 kg tok vi selv, men sendte den med flyttebil opp til Trøndelag. Fortsatt ikke funnet ut hva vi skal med den, vel og merke. Har jo to safer fra før av, men får vel aldri nok sikkerhet, antar jeg. Uansett, det jeg skulle frem til med denne lille historien er at ja, det er tungt, men så lenge du har hjelp, går det greit. Og det trenger ikke være noe dyrt så lenge du kjøper brukt, fra f.eks. dødsbo o.l. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Joda, har jeg med bærehjelp skulle det gått, å prøve bære en slik safe alene blir noe naivt. Menmen, får se om jeg skaffer meg en etterhvert, nå har jeg skaffet meg offsite backup uansett, så bransikker safe er ikke like viktig som før Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Nå ler jeg iallefall. Takk Det med beina gjelder selvsagt fortsatt. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Hvor ble det av alle sammen=? Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Hvorfor det? Folk skriver mye "verre" ting om seg selv her inne. Tror ikke du har skrevet noe som ikke Forumkaféen har sett før. Noen ting blir aldri mindre flaut. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Hadde vært flauere i RL Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Da har jeg spist på statholdergaarden. Med én michelinstjerne. Og det verste er vel at maten var veldig god, men ikke en slik himmelsk opplevelse som de andre rundt bordet tydeligvis opplevde. Kjipt å ikke ha like "gode" smaksløker. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Har spist et par ganger på en michelingannbefalt resturang i england. en hau av bittesmå retter, noen gode noen vonde. Nei, jo mindre man betaler jo bedre er gjerne maten. Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Nei, jo mindre man betaler jo bedre er gjerne maten.Det kan jeg sannelig si er bullshit. Det er ikke slik at høy pris nødvendigvis betyr god mat, og det er iallefall ikke slik at lav pris betyr dårlig mat. Jeg skjønner hvorfor statholdergaarden har michelinstjerne, for både service, maten og sånt var Top Notch. Det er bare at tungen min er tydeligvis ikke voksen nok til å like slike kultiverte smaker. Så det var bare "veldig godt" og ikke "himmelsk". Lenke til kommentar
Lunalotic Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Da har jeg spist på statholdergaarden. Med én michelinstjerne. Og det verste er vel at maten var veldig god, men ikke en slik himmelsk opplevelse som de andre rundt bordet tydeligvis opplevde. Kjipt å ikke ha like "gode" smaksløker. Det var vel "fantastisk" fordi det kosta en haug. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 (endret) Greia er vel at folk flest, ihvertfal jeg vil ha en god porsjon med mat som kommer kort tid etter bestilling. Maten skal være god og smakfull, og ikke ha masse rare smkskombinasjoner som ikke passer. Personalet burde heller ikke gi for god service, jeg vil bare spise maten min Endret 19. september 2014 av Evelen! Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Det var vel "fantastisk" fordi det kosta en haug.Nei. Det var fantastisk fordi de kjente smakene mye bedre enn hva jeg gjorde. Var med noen kompiser ifjor, som serverte snacks. Spansk skinke med slik myk ost. Så kommer det fra ene kompisen fra sin første bit. "Åh, det er som noen har sex i munnen min!". Så godt var det for han. Så prøvde jeg. Nam, det var godt... Men ikke "sex i munnen"-godt. Greia er vel at folk flest, ihvertfal jeg vil ha en god porsjon med mat som kommer kort tid etter bestilling. Maten skal være god og smakfull, og ikke ha masse rare smkskombinasjoner som ikke passer. Personalet burde heller ikke gi for god service, jeg vil bare spise maten min Man går ikke på en michelin-restaurant for å spise middag. Man går dit for en gastronomisk opplevelse. Hadde jeg vært sulten på en vanlig middag, kunne jeg gått å kjøpt meg en kebab til 90 spenn. 1 Lenke til kommentar
Realzi Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 (endret) Da har jeg spist på statholdergaarden. Med én michelinstjerne. Og det verste er vel at maten var veldig god, men ikke en slik himmelsk opplevelse som de andre rundt bordet tydeligvis opplevde. Kjipt å ikke ha like "gode" smaksløker. Michelinstjerne er mer for resturanter som er ny tenkende. Det er ikke først nå at de begynner og gi til resturanter som kun tenker på smaken på maten. Så ikke forvent beste maten i verden , tenk heller kunst når du skal spise slike plasser, De beste kokkene ler seg ihjel når de spiser på slike plasser på grunn av prisen. Det er helt sykt arbeid som går inn i 2-3 stjerners, men mye handler ikke om maten. Endret 19. september 2014 av Realzi Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Michelinstjerne er mer for resturanter som er ny tenkende. Det er ikke først nå at de begynner og gi til resturanter som kun tenker på smaken på maten. Så ikke forvent beste maten i verden , tenk heller kunst når du skal spise slike plasser, De beste kokkene lær seg ihjel når de spiser på slike plasser på grunn av prisen. Jaha? Hva begrunner du det med? Så vidt jeg har sett, er Michelinstjernen noe enhver restaurant higer etter, og enhver kokk respekterer stjernen veldig mye. Gordon Ramsey sa at han gråt når restauranten hans mistet Michelin-stjernen. Lenke til kommentar
Realzi Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 (endret) Michelinstjerne er mer for resturanter som er ny tenkende. Det er ikke først nå at de begynner og gi til resturanter som kun tenker på smaken på maten. Så ikke forvent beste maten i verden , tenk heller kunst når du skal spise slike plasser, De beste kokkene lær seg ihjel når de spiser på slike plasser på grunn av prisen. Jaha? Hva begrunner du det med? Så vidt jeg har sett, er Michelinstjernen noe enhver restaurant higer etter, og enhver kokk respekterer stjernen veldig mye. Gordon Ramsey sa at han gråt når restauranten hans mistet Michelin-stjernen. Gordon Ramsay er en sellout fjols som har ødelagt kokke yrket på på 5 år. Endret 19. september 2014 av Realzi 1 Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 19. september 2014 Del Skrevet 19. september 2014 Flott. Frekke flypassasjerer. Sånne typer har irritert meg noen ganger. Skjønner ikke at folk kan få seg til å være så tåpelige midt blant andre . Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg