Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I går var jeg ute i skogen i litt under 2 timer og fant ut at min barndomssalat var veldig grønn, men at den langt i fra er det nå. Og så testa vi sous-vide-en til typen til minstesøss og laget et herremåltid ut av en idrefilet av svin. Fredag sov jeg vel egentlig bort da jeg kom hjem fra jobb, og i dag har det bare vært chilling med musikken på full vreng og strategispill. Regner fortsatt med å komme meg ut i løpet av ettermiddagen.

Er det noe poeng i å bruke fjørti timer på sous vide på indrefilet av svin? Aldri opplevd at indrefilet av svin har vært seigt, og svin bør jo også være gjennomstekt?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...