Sexylubb1 Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Kjipe med å ha overnattingsbesøk i helga er at helga snart er slutt. Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Tror jeg heller mekker frokost. Vi sover btw i hver vår seng. Så kjedelig. Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Sittet her sett på forumet å glanet sett på netflix, hørt litt musikk, jeg tenkte å bytte fra ps4 til ps3 i går ang GTAVmen jeg orket ikke å tør ikke eller fikk helvte smerter i rykken går så ps4 får stå der den står da men GTA V Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 I går var jeg ute i skogen i litt under 2 timer og fant ut at min barndomssalat var veldig grønn, men at den langt i fra er det nå. Og så testa vi sous-vide-en til typen til minstesøss og laget et herremåltid ut av en idrefilet av svin. Fredag sov jeg vel egentlig bort da jeg kom hjem fra jobb, og i dag har det bare vært chilling med musikken på full vreng og strategispill. Regner fortsatt med å komme meg ut i løpet av ettermiddagen. Er det noe poeng i å bruke fjørti timer på sous vide på indrefilet av svin? Aldri opplevd at indrefilet av svin har vært seigt, og svin bør jo også være gjennomstekt? Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Er det noe poeng i å bruke fjørti timer på sous vide på indrefilet av svin? Aldri opplevd at indrefilet av svin har vært seigt, og svin bør jo også være gjennomstekt? Smelta på tungen. Lenke til kommentar
Lunalotic Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Det kjipe med å ha overnattingsbesøk er at vedkommende aldri våkner. Våkne daaaa! VÅKNEE! Hvilken film så dere ? Og, hver sin seng ? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Tror heller jeg hadde lagt slik innsats i noe kjøtt med litt mer smak. Lenke til kommentar
Kakebakelate Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Hvis du gjør det med en entrecote må det jo smake himmelsk. Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Er det noe poeng i å bruke fjørti timer på sous vide på indrefilet av svin? Aldri opplevd at indrefilet av svin har vært seigt, og svin bør jo også være gjennomstekt? Sous vide varmer jo hele kjøttstykket til samme temperatur. Da blir det gjennom"stekt". Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Sous vide varmer jo hele kjøttstykket til samme temperatur. Da blir det gjennom"stekt". Oppvarmet, ja, men ikke gjennomstekt. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Og hva mener du utgjør forskjellen? Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Forskjellen ligger i hvor mange grader kjøttets kjerne har. Svin: 72 grader = rosa, 76 grader = gjennomstekt. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Oooooog om man setter maskinen til å varme til 76 grader? Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 (endret) Om man varmer opp hele kjøttstykket til samme temperatur(f.eks. 76 grader), vil jo også kjernen ha 76 grader? Dessuten er det bae tull at svin må gjennomstekes. edit: I hvert fall ikke norsk svinekjøtt. Endret 5. januar 2014 av burkakari Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Oooooog om man setter maskinen til å varme til 76 grader? Jeg ser bare ikke helt poenget med å bruke metoden når man uansett skal ha gjennomstekt kjøtt. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 (endret) Om man varmer opp hele kjøttstykket til samme temperatur(f.eks. 76 grader), vil jo også kjernen ha 76 grader?Stemmer. Termodynamikk og sånt. Jeg ser bare ikke helt poenget med å bruke metoden når man uansett skal ha gjennomstekt kjøtt.For real? Endret 5. januar 2014 av Lycantrophe Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Om man varmer opp hele kjøttstykket til samme temperatur(f.eks. 76 grader), vil jo også kjernen ha 76 grader? Dessuten er det bae tull at svin må gjennomstekes. edit: I hvert fall ikke norsk svinekjøtt. Må ikke gjennomsteke noe norsk kjøtt, men svinekjøtt smaker best gjennomstekt IMO. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Stemmer. Termodynamikk og sånt. For real? Vi snakker om svin indrefilet. Klarer du å få det seigt, så er du jævlig flink. Hadde aldri giddet å bruke mange timer på den type kjøtt. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 5. januar 2014 Del Skrevet 5. januar 2014 Jeg er enig at det er mer eller mindre bortkastet på indrefilét, men det var ikke den opprinnelige problemstillingen. Forøvrig tar SV-behandlingen av slikt et par timer max. Fordelen det gir deg er et ganske sikkert resultat med ca. 0 rom for feil. Det er heller ikke å kimse av. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg