Skarstard Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Favorittrouge? Jepp. Eller pudder, spraybruning og vesker. Lenke til kommentar
Catkin Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Er det noen som husker Opal? Den rosa/røde fruktisen. Den var ekstremt god. Lenke til kommentar
Atald Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Jeg er helt sikker på at sjokoladen smakte bedre med gullpapir rundt enn den gjør nå. Lenke til kommentar
Olum Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Olum, nei, under magen, der jeg har bokser-linningen.Står nøyere beskrevet lenger bak i tråden. Du finner det om du søker på "blør" Jeg kom netopp inn her for kvelden, så jeg har ikke lest et par sider tilbake. Søke orker jeg ikke. Å blø i tre timer er veldig unormalt. Jeg har en liten teori om at du kanskje pirker opp igjen skorpa hver gang blodet koagulerer. Lenke til kommentar
Snorre Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Etter at Freia ble kjøpt opp av Craft Foods har driften av sjokolade handlet om mest mulig profitt. Dette harført til blant annet at gullpapiret forsvant, og at deler av produksjonen legges utenlands. Slik er det dessverre med den moderne økonomi. Bedrifter styres av investorer (styret) som mest overordnedes mål er profitt såklart. Avkastning i investeringen. Lenke til kommentar
LeLiLa Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Er det noen som husker Opal? Den rosa/røde fruktisen. Den var ekstremt god. Sant det, åssen kan du tenke på is nå? 0o Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Men det er jo ikke fra nesa, så da har det ikke noe å si med en liter coke Snorre, håper jeg ikke er bløder, men kan jo begynne å lure litt. Har vært sånn i flere år. Helt uten videre åpner det seg seg små sår et sted på kroppen min. Stort sett i ansiktet og på hendene, uten at det har vært noe der før eller at jeg har vært borti noe, så blør jeg i alt fra noen minutter til et par timer (som nå). Og ja, jeg har vært til legen med det. De satte på et plaster og gadd ikke høre forklaringer. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Jeg er helt sikker på at sjokoladen smakte bedre med gullpapir rundt enn den gjør nå. Jeg vil også ha gullpapiret tilbake Lenke til kommentar
Aces Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Favorittrouge? Jepp. Eller pudder, spraybruning og vesker. Og dette gikk han med selv? 15 (: Å du har gått glipp av en viktig ting i livet ... Stakkars! Firkløver papiret var sølv btw. Lenke til kommentar
Catkin Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Er det noen som husker Opal? Den rosa/røde fruktisen. Den var ekstremt god. Sant det, åssen kan du tenke på is nå? 0o Har tenkt på det lenge. Jeg savner den skikkelig^^. Gode minner fra barndommen vet du. Lenke til kommentar
Aces Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Etter at Freia ble kjøpt opp av Craft Foods har driften av sjokolade handlet om mest mulig profitt. Dette harført til blant annet at gullpapiret forsvant, og at deler av produksjonen legges utenlands. Slik er det dessverre med den moderne økonomi. Bedrifter styres av investorer (styret) som mest overordnedes mål er profitt såklart. Avkastning i investeringen. Hørte også de har regulert kakaomengden i sjokoladen. Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 (endret) Etter at Freia ble kjøpt opp av Craft Foods har driften av sjokolade handlet om mest mulig profitt. Dette harført til blant annet at gullpapiret forsvant, og at deler av produksjonen legges utenlands. Slik er det dessverre med den moderne økonomi. Bedrifter styres av investorer (styret) som mest overordnedes mål er profitt såklart. Avkastning i investeringen. Virker helt klart som en gyldig grunn til å kreve en fjerning av "et lite stykke Norge"-slagordet. Jeg er i hvert fall villig til å betale mer for ekte, norsk sjokolade. Red.: Selvfølgelig gjorde han det, Aces. Endret 9. januar 2008 av Skarstad Lenke til kommentar
Snorre Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Indeed. Er ikke mye norskt med den sjokoladen lenger. Tror fortsatt melkesjokoladen (den i gult papir med kuer på) produseres i Oslo, men er ikke sikker. Lenke til kommentar
Kenny™ Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Jeg husker fanta på sånn pappboks jeg, det var saker det. Lenke til kommentar
LeLiLa Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 15 (: Å du har gått glipp av en viktig ting i livet ... Stakkars! Tipper det er mye jeg kommer til å opleve som du kommer til å gå glipp av også (: Det er en fordel av å være ung Lenke til kommentar
Atald Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 (endret) L4r5: Sette opp en tråd med poll om det også? Husker jeg var på klassetur til Freia før de ble oppkjøpt, det var litt av en opplevelse. Fikk spise så mye sjokolade vi ville! Jeg er, som Skarstad, villig til å betale mer for å få igjen melkesjokoladen slik den var. Fikk en nattamelding på msn fra eksen nå (ja, hun jeg har whina om her) hvor hun sa at hun tenkte masse på meg, og ble avslutta med en kyssesmilie. Det hjalp iallfall meg til å få sove bedre i dag... eh. natt. Endret 9. januar 2008 av Atald Lenke til kommentar
BakerHansen Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Kvikk-Lunsj har vel fortsatt sølvpapiret? Lenke til kommentar
Aces Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Virker helt klart som en gyldig grunn til å kreve en fjerning av "et lite stykke Norge"-slagordet. Jeg er i hvert fall villig til å betale mer for ekte, norsk sjokolade. Red.: Selvfølgelig gjorde han det, Aces. Enig! Vi burdte starte en kampanje: "FÅ GULLPAPIRET TILBAKE" "GI OSS DET LILLE STYKKET NORGE IGJEN!" Og uansett tar jeg det meste du sier (selvom det nesten alltid er utrolig smart) med en klype salt. Lenke til kommentar
Snorre Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 Jeg husker fanta på sånn pappboks jeg, det var saker det. Husker jeg også. Da var de vel også uten kullsyre? Husker hvertfall at jeg drakk Fanta fra små pappbokser uten kullsyre når jeg var liten. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg