Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 enoki så litt rart ut, tilbredes på samme måte eller? tror jeg kan finne det på en asiabutikk Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Ja. Det kan også kokes i en bra, krydret kraft. Eller spises rå. Det ser rart ut, men siden de er tynne føles de ikke like seige og svampete som mange andre sopp, så konsistensen bør være et mindre problem der. Føles mer som bønnespirerer, egentlig. Lenke til kommentar
Muggkaare Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Sopp er noe av det diggeste som finnes. Spiste en digg italiensk pizza her om dagen, mozzarella, champignon og shiitake-sopp, parmesan, persille og hvitløksolje. Slurp. Lenke til kommentar
Vowels Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Bork: Bare kjøp vanlig champignon i løsvekt. Det koster nada, er ikke vits å kjøpe noe dyre greier om du er usikker på om det faller i smak. Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 okei, skal se hva den koster den rare soppen først. Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Bork: Bare kjøp vanlig champignon i løsvekt. Det koster nada, er ikke vits å kjøpe noe dyre greier om du er usikker på om det faller i smak. Jeg synes alltid sånne råd er så rare. Kanskje det er den svampete følelsen og smått kjipe champignonen som er problemet - det ville jo løst seg ved å kjøpe noe annet. Forøvrig er ikke tipset så dumt. Kjøp noen champignon i løsvekt og prøv. Om du ikke liker det har du maks t tapt et par kroner uansett. 1 Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 (endret) kjøper begge deler jeg kanskje jeg ikke liker noen av delene forresten, hvor lenge må poteter koke? Endret 4. mai 2013 av Bork Laser Lenke til kommentar
KatrinaS Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Noen som kunne hjulpet meg her? Tenkte meg å kanskje søke på denne, men er usikker med tanke på aldersgrense på assistent. Noen som vet noe her? Forresten så har sola dukket opp på østlandet! Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 forresten, hvor lenge må poteter koke? Avhenger av størrelse å type, men veiledene er vel 30min eller så. Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 stikk en gaffel i poteta når du trur den er ferdig. om den ikke er hard, spis. er det noen som har en god rute man kan kjøre fra oslo til stavanger? tenker mer en fin rute med god natur å se. skal til preikestolen i sommer og tenkte å bruke et par dager med telt og godt humør på veien dit. Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 okei fant ikke den rare soppen, men jeg fant noe som likna HED KEM TONG står det på pakka Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 (endret) http://www.comethail.../mushrooms/blog Det er riktig. Enoki Mushrooms (Hed Kem Thong) These mushrooms have a mild but delightful flavor and a pleasantly crunchy texture. Cut off and discard the bottom of the cluster of mushrooms (up to the point where individual mushroom stems can be separated). No washing is necessary. Normally, enoki is lightly cooked, and served in soups or in stir-fries with vegetables and meat. Endret 4. mai 2013 av Lycantrophe Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 ah, konge! glemte champignonen Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 var det sånn at man bør steke biff i tran? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 Oh, lord. Du må virkelig ikke tro på halvparten av det som står på Internett. Ser for meg skikkelig nedtur i det du setter tenna i tranbiffen. Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 4. mai 2013 Del Skrevet 4. mai 2013 var det du som sa at det var en god ide å steke det i tran? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg