Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Brun saus gjør seg godt til entrecôte og slikt det, ha i sjyen fra når du har stekt den, et par skiver brun geitost, en dæsj soya, diverse krydder, en dæsj rødvin, blir det for sterkt for deg, kan du ha i litt fløte for å mildne smaken. Man kan gjøre mye godt med en brun saus. :)

 

Forøvrig er dagens Vær-Sjur ute, for de som interesserer seg for det.

Lenke til kommentar

hørtes for komplisert ut, datasmurf men takk for tips

Komplisert er det vel ikke. Er bare å åpne skapene dine og se hva du har og hva du liker smaken på og tror smaker godt i en brun saus.

Jeg har alltid alle ingrediensene for hånden for når jeg skal lage saus.

Har til og med egne rødviner kun for bruk i mat (spansk billigvin vel og merke).

Lenke til kommentar

hvaslags grønnsaker og saus funkerbra til?

 

Det er et stykke storfekjøtt. Alt av grønnsaker du måtte like passer til, selv om Helstrøm sikkert ikke mener det samme. Jeg pleier kjøre på med frossen bukettblanding, fordi jeg bor alene og det blir mye billigere enn å kjøpe inn en masse ferske grønsaker jeg ikke nødvendigvis bruker opp før de blir kjipe og vasne. Av og til lager jeg en eller annen form for potet. F.eks. gratinerte eller sprengte.

 

Saus pleier jeg ikke lage eller kjøpe. Heller over litt av stekeskyen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...