Mchansern Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Ateister vet som regel mindre, og de er mot det. Logikken virker! Misjonerende ateister er som regel verre folk enn de aller fleste troende. 2 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Tror jeg veit åssen du har det Lars. Men jeg klarer glede meg til pinnakjøtt med nærmeste familie allikevel. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Pinnekjøtt er en av de store oppturene med jula. DET gleder jeg med hvertfall. Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Pinnekjøtt er ikke å forakte, nei. Kanskje en liten skvett skotsk vann i tillegg? Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Jeg for min del gleder meg til oksesteik med mandelpoteter. mMmm ... Alt vi mangler nå er en full trønder/stavanger-hybrid dukke opp på TV. Sjur? Vel, bakhuet mitt ble ikke filmet, men latteren min høres godt. Et par ganger i starten, og veldig mye mot slutten, sånn litt før de begynte å sette sammen ord. Kaklende gal gapskratting, kan vi kalle det. Mulig den som er høyest også. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Kanskje en liten skvett skotsk vann i tillegg? Det er her du misforstår. Det er ikke en liten skvett det er snakk om. Hvit jul? Å, neida! Noe må jeg ha for å holde ut. 1 Lenke til kommentar
Kurio Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Psst. Ribbe er for ghetto barn med mødre som ikke kan lage mat. Pinnekjøtt er for proz. 1 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Jeg for min del gleder meg til oksesteik med mandelpoteter. mMmm ... Virkelig? En helt vanlig søndagsmiddag? 1 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Psst. Ribbe er for ghetto barn med mødre som ikke kan lage mat. Pinnekjøtt er for proz. De smarte av oss spiser begge deler (men ikke nødvendigvis på samme dag). Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 De smarte av oss spiser begge deler (men ikke nødvendigvis på samme dag). Og kalkun. Alle tre må til pers i jula. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Virkelig? En helt vanlig søndagsmiddag? Vi spiser kun oksesteik på julaften og bursdager, så ja. Kun mor og far liker pinnekjøtt, minstesøss sverger til ribbe, mens søss og jeg i grunn ikke liker noen av delene. Og nei, det er ikke fordi vi er kresne, vel, jeg er ikke kresen i alle fall. Jeg har prøvd å like både ribbe og pinnekjøtt i flere år nå, men det er som det er med fisk. Jeg klarer det ikke. Jeg synes ikke det smaker godt i det hele tatt. Vi har medisterpølser og -kaker da, om det hjelper. Og kalkun på nyttårsaften. <3 Lenke til kommentar
Kurio Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 De smarte av oss spiser begge deler (men ikke nødvendigvis på samme dag). Men ribbe er ghetto. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Nøyaktig hva er ghetto med ribbe? Eller pro med pinnekjøtt? Innleggene dine gir ingen mening. Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Hvor lang tid tar det før noen kommer for å kunngjøre at de spiser grandis på julaften? Lenke til kommentar
Chocolate-Monster Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Uff, syndes det er rart noen er så late og bare hiver inn en grandis istedenfor å spise noe ordentlig. Og de som spiser grandis er som regel de som spiser det 100 ganger i året. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Og kalkun. Alle tre må til pers i jula. Ble lei av kalkun i oppveksten. Vi hadde det en periode da. Synes det fort blir tørt. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Jeg kunne nok spist en Grandiosa på julaften, i tillegg til oksesteika, mandelpoteten, medisterkaka og -pølsene, risgrøten og alt det andre jeg hiver i meg i løpet av 24. desember. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Hvor lang tid tar det før noen kommer for å kunngjøre at de spiser grandis på julaften? Jeg har spist grandis på juleaften. Riktignok som lunsj, men allikevel. Lenke til kommentar
Chocolate-Monster Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Vi pleier å spise raclette, eller kalkun, fondue, laks ..... bytter middag hvert år nesten. Sjokolade foundue er en standard vi har til dessert hver jul Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 16. november 2012 Rapporter Del Skrevet 16. november 2012 Ble lei av kalkun i oppveksten. Vi hadde det en periode da. Synes det fort blir tørt. Uff, jeg føler med deg. Tørr kalkun er begredelige saker. Husker det fra barndommens jul selv. Rart nok har jeg aldri tross min manglende kokkeutdannelse klart å tørrsteke kalkunen. Pleier å pelle kjøttet fra kalkuna og koke kraft på "skroget" og så lage en nydelig karri/kalkungryte et par dager etterpå. Nesten like godt som selve kalkunmiddagen. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg