Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

- det gir da ingen mening...

 

Ja, varmt vann lager en iskapsel rundt den frosne maten så den bruker mange timer lengre tid å tine, fordi den ytterste isen smelter, men holdes likevel frossen fra innsiden så det tiner aldri.

 

Jeg gjorde et søk. Der var det begrunnet med økt bakteriekulturvekst...

Jeg gjør det mest fordi det ikke tar noe særlig lenger tid og kjøttet kjennes og ser bedre ut. Trenger ikke være mer komplisert enn det.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor det skal være så vondt å slå tåa i en kant.

 

Og uansett hvor hardt jeg prøver, klarer jeg ikke å la være å kjede meg etter 5 minutter med fotball..ikke engang EM-kamper.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...