Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke noe galt med frossengrønnsaker. Snobber.

 

Heyhey, bruker samme selv når jeg lager en nudelrett.

Men til kjøtt som det ville jeg brukt noe annet. Hvorfor ikke karamelisert småløk, paprika (sånne lange, litt søtere) og asparges.

Endret av multisync
Lenke til kommentar

Heyhey, bruker samme selv når jeg lager en nudelrett.

Men til kjøtt som det ville jeg brukt noe annet. Hvorfor ikke karamelisert småløk, paprika (sånne lange, litt søtere) og asparges.

Gode forslag, men det er fremtidige ting når jeg blir mer erfaren. :)

Eneste en kanskje kan si er at frosne grønnsaker bakt inni sånn tilfører kanskje litt mye vann?

Stekte de litt på stekepanna først, for å få bort mesteparten av frosten og slikt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...