Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå var det mye matsnakk. Nesten så jeg får opp matlysten.

Endte forresten på boksesodd. Som ikke smaker sodd i det hele tatt, men fortsatt godt.

MUK.

 

 

Mekanisk utarbeidet kjøtt. Ikke bra for deg.

 

 

 

Har vel egentlig spist tomatsuppe, men er sulten igjen... :(

 

Nå er det ikke det som gjør deg mett. Tomatsuppe er mer lunch/brunch i mitt hode.

Endret av LithitiumS
Lenke til kommentar

Fordi MUK inneholder generelt en høy fettprosent, og har lite næring i seg sammenlignet med normalt kjøtt.

 

Fett er ikke nødvendigvis "ikke bra" å spise. Så vidt jeg vet har MUK stort sett samme næringsinnhold som vanlig kjøtt, sånn utenom at det ikke er rent kjøtt og dermed prosentmessig utifra vekt vil inneholde noe mindre (da på bekostning av fett/brusk) næring. Det er tross alt kjøtt vi snakker om, selv om det ikke er indrefilet av svin.

 

Du kan godt si at rent kjøtt er bedre, men å si at MUK ikke er bra blir helt feil. Eller kan du vise til noen kilder som sier at MUK er helsefarlig?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...