Anvlaibar Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Snakker om svinefilet, du vet ikke prisen på det for tiden? Sikkert svindyrt. skyt meg, noen... Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Snakker om svinefilet, du vet ikke prisen på det for tiden? Tror det var ca. 120 på Kiwi for indrefilet av svin. Lenke til kommentar
multisync Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Snakker om svinefilet, du vet ikke prisen på det for tiden? Tror det var ca. 120 på Kiwi for indrefilet av svin. Yikes... såppas ja, da tror jeg det blir kylling på hytta Jeg har et problem, lyst til å lage god mat på hytteturen, men folka jeg drar med har litt tynne lommebøker for tiden, så må finne noe som ikke er så alt for dyrt å lage. Forslag mottas med stor takk. Lenke til kommentar
Blyanten Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Snakker om svinefilet, du vet ikke prisen på det for tiden? Tror det var ca. 120 på Kiwi for indrefilet av svin. Yikes... såppas ja, da tror jeg det blir kylling på hytta Jeg har et problem, lyst til å lage god mat på hytteturen, men folka jeg drar med har litt tynne lommebøker for tiden, så må finne noe som ikke er så alt for dyrt å lage. Forslag mottas med stor takk. First Price Taco. Billig og utrolig godt. Skal hente Logitech Z-906 i morgen, spent på gromlyden Lenke til kommentar
multisync Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Okei, alt annet enn taco, pizza og burger, for det er ikke det jeg klassifiserer som god mat. Det er kjapp og grei mat, men det er alt. 1 Lenke til kommentar
Blyanten Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Okei, alt annet enn taco, pizza og burger, for det er ikke det jeg klassifiserer som god mat. Det er kjapp og grei mat, men det er alt. Du er stygg du Spinat og hermetiske bønner er en klassiker. Lenke til kommentar
Kakeshoma Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 (endret) @multisync Kok ris. Stek oppskåret kyllingfilet, hell oppi Tikka masala-saus, putt oppi erter, løk og evt noe annet om du må. Spis. Halvbillig i hvert fall. Endret 9. februar 2012 av Kakeshoma Lenke til kommentar
multisync Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Okei, alt annet enn taco, pizza og burger, for det er ikke det jeg klassifiserer som god mat. Det er kjapp og grei mat, men det er alt. Du er stygg du Spinat og hermetiske bønner er en klassiker. Fersk spinat er faktisk ganske godt Lenke til kommentar
fargoth Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 (endret) Jeg har et problem, lyst til å lage god mat på hytteturen, men folka jeg drar med har litt tynne lommebøker for tiden, så må finne noe som ikke er så alt for dyrt å lage. Forslag mottas med stor takk. Hel fersk kylling, rundt 30kr kiloen. Serveres med rotgrønnsaker, båtpoteter og hvitløsmajonesen som ble nevnt her i tråden for noen dager siden. Lager seg nesten av seg selv mens dere drikker de første halvliterne. Fersk spinat er faktisk ganske godt Forslag til tilberedning? Kjøpte en pakke med fersk vasket spinat på tilbud i går. Endret 9. februar 2012 av fargoth 1 Lenke til kommentar
multisync Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 (endret) Tror jeg skal prøve meg på en beer can chicken, må bare finne ut ca. varme og tid i en stekeovn, folk fra the US bruker jo bare grill (noe jeg nekter når det er 15 minusgrader ute) Ris og bernaise var tanken, men båtpoteter som fargoth nevnte var heller ikke dumt Endret 9. februar 2012 av multisync Lenke til kommentar
fargoth Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Rundt en time på 180 grader er et godt utgangspunkt, men det avhenger av størrelsen på kyllingen. Du kan fint ta det på øyemål, når skinnet et gyldent å den ser ferdig stekt ut snitter du den litt i lårfestet å sjekker at kjøttsaften er blank, da er den tilstrekkelig stekt. Eventuelt kan du bruke et steketermometer, men det er ikke nødvendig. Lenke til kommentar
multisync Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Sounds good Rundt 1,5 time er det jeg har lest rundt omkring nå, på ca. 180 grader. Tror jeg går for båtpoteter med olivenolje, grovt salt og urter Også lager jeg enten saus av ølen + safta fra kyllingen (tips?) eller om jeg feiger ut med posebernaise. Lenke til kommentar
The Barnacle Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 (endret) Snakker om svinefilet, du vet ikke prisen på det for tiden? 89 kr på ICA Maxi! Endret 9. februar 2012 av The Barnacle Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Sorry, mobilen ligger på lydløs et sted og jeg har vært opptatt med å lage og spise middag. Svin indrefilet i sursøt saus med ris til. Samt å vaske opp. Snakker om svinefilet, du vet ikke prisen på det for tiden? Ikke den ringeste anelse. Fatter kjøpte på tilbud her om dagen. Lenke til kommentar
m0ffe Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 nå fikk jeg utrolig lyst på nattmat Lenke til kommentar
Quote Skrevet 10. februar 2012 Del Skrevet 10. februar 2012 @multisync Kok ris. Stek oppskåret kyllingfilet, hell oppi Tikka masala-saus, putt oppi erter, løk og evt noe annet om du må. Spis. Halvbillig i hvert fall. Ingenting smaker så godt som egenskutt hjort. Hjortegryte er en klassiker, ikke er det så dyrt heller med mindre man skal kjøpe alt i butikken i stedet for å gå ut i skogen og hente det. Lenke til kommentar
Kakeshoma Skrevet 10. februar 2012 Del Skrevet 10. februar 2012 Hmmm... Ja, pil og bue må jo være "midt i blinken". Trenger ikke tenkte på børse engang. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 10. februar 2012 Del Skrevet 10. februar 2012 Ja, la oss innføre lovlig jakt med pil og bue i Norge, og gi folk videre opplæring i det. Har større trua på det enn drita bondeknøler som springer rundt i skauen med hagle og rifle og skyter på alt som rører på seg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg