Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Lars

Hjerte og lever-saus du... Vet ikke om du bør nevne det til gjestene?

Det blir jo fløtesaus da. Med sjy og sånn i tillegg. Men den pureen gir veldig mye smak. Man må bare huske å kjøre det til det er så fint at det ikke er klumper. Og gjestene vet hvordan jeg lager den. Hva er galt med lever og hjerte forresten?
Lenke til kommentar

Ja, det er virkelig merkelig. Lurer på hva som kan ha skjedd.

Ja det er det, jeg har tross alt slanket meg siden jeg kjøpte dressen.

For alle buksene og skjortene som ikke passet i jula, er nesten for store nå.

Driver og lager nye hull på beltene mine hele tiden for at buksene ikke skal falle av meg.

 

Så det virker som om dressbuksen har krympet av å henge i posen sin i et skap hele tiden, og at jakken har utvidet seg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...