Gå til innhold
Presidentvalget i USA 2024 ×

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en 4,5kg kalkun. Når bør jeg sette den i ovnen for at den skal være klar sånn fem-ish?

Nå! o___O

(Neida! Ca. ein halvtime per kilo kalkun, så ... 2 timer og eit kvarter?)

 

Edit: Og 40 minutter ekstra om du har brukt kjøttdeig i stuffinga.

Edit2: Mamma seier 35 (med trykk på fem) minutt per kilo kalkun, eg veit ikkje om ho eller eg har rett.

Endret av Eplefe
Lenke til kommentar

Vi lagar stuffing i ballar som vi steikar og har på sida. Er awesome.

 

Edit: Ved tvil om kalkunen er ferdig: Stikk en spiss kniv inn ved lårfestet. Siver det ut klar kjøttsaft, er kalkunen også «klar». Er væsken rosafarget, må kalkunen steke lenger, prøv igjen om 1/2 time.

 

Edit: Litt julekaffe i koppen, lek med to hyperaktive treåringer og ein gretten gammal katt. Jul, altså.

Endret av Eplefe
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...