Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Først bruner man dem på en stekepanne. Så lar man dem trekke i panne under lokk eller i stekeovnen med kraft pluss vann pluss løk, smør osv, hva du nå vil ha. Lar dem trekke en god stund, da blir dem supermøre.

 

Ikke at jeg spiser sånt nå da.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Planen kommer til å gå i dass og du kommer til og dø. Antagelig i en flykrasj.

 

 

Lurer på når jeg blir til og dø, og hvordan. Ligger mutters alene i mørkt rom, hører hjertet slår og for hvert slag tenker jeg nå stopper det og slå. Nå stopper det. Nå stopper det. Nå stopper det. Nå stopper det.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...