Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stekt, bresert, fritert, brune i panne og gjennomsteke i ovn.

Masse tilberedingsmåter for kyllingfilet.

 

Tenkte mere på hva man kan ha til da, men burde kanskje spesifisert det.

 

Er ikke akkurat mesterkokken, så tror ikke jeg skal prøve meg på noen avanserte stekemetoder.

Lenke til kommentar

Stekt, bresert, fritert, brune i panne og gjennomsteke i ovn.

Masse tilberedingsmåter for kyllingfilet.

 

Tenkte mere på hva man kan ha til da, men burde kanskje spesifisert det.

 

Er ikke akkurat mesterkokken, så tror ikke jeg skal prøve meg på noen avanserte stekemetoder.

 

Stekt kyllingfilet med kokte grønnsaker og bernaise er jo en klassiker, hvis ikke kan du ha ris som tilbehør med bernaise, soyasause, hollandaise, osv. Masse muligheter. :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...