Bruker-33331 Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Nei, jeg vil ikke være med deg hjem på nachpiel med deg og vinflaska. Hovedsaklig fordi du veier dobbelt så mye som meg (antageligvis, når du har valker på fingrene er noe alvorlig galt), jeg klarer ikke holde rundt deg, barna dine ligger i naborommet og sover og du har fjorten kaniner som går fritt hjemme, sammen med alle de andre dyrene dine. *føle seg tykk* Pft, jeg kunne vært modell. I would still hid dat Lenke til kommentar
mushi Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 *Finne frem vaskekosten* Prækast! Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Nei, jeg vil ikke være med deg hjem på nachpiel med deg og vinflaska. Hovedsaklig fordi du veier dobbelt så mye som meg (antageligvis, når du har valker på fingrene er noe alvorlig galt), jeg klarer ikke holde rundt deg, barna dine ligger i naborommet og sover og du har fjorten kaniner som går fritt hjemme, sammen med alle de andre dyrene dine. *føle seg tykk* Wait, what? Hvordan klarte du det? Bare fordi jeg beskriver disse galne nord-trønderne som har flere dyr enn deg? *Finne frem vaskekosten* Prækast! Forlate oss på denne måten. Oh well, er vel for en god sak. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 *Finne frem vaskekosten* Prækast! Prækast. Må henge opp klær sjøl. Lenke til kommentar
Aalton Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Det må jeg også, når jeg kommer hjem fra jobb... Og jeg har alt for mye klær som skal innom vaskemaskinen i dag også Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Mens jeg reiser hjem med flere rene klær enn da jeg dro hit. Og det uten å ha kjøpt meg mer klær! Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Skjer med at det faktisk er voldsomt mye aktivitet her nå? Det pleier jo å være helt dødt. Jaja, nå stakk vi. Ønsk meg god tur! Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Skjer med at det faktisk er voldsomt mye aktivitet her nå? Det pleier jo å være helt dødt. Jaja, nå stakk vi. Ønsk meg god tur! mushi kom. Klart det blir liv som i gamle dager da. God tur hjem, mister. Lenke til kommentar
Coa Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Lurer på om jeg skal forsøke med på indrefilet i dag. Prøvde meg på å lage biff her om dagen, men faenskapet jeg presterte å skape måtte jeg destruere. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Lurer på om jeg skal forsøke med på indrefilet i dag. Prøvde meg på å lage biff her om dagen, men faenskapet jeg presterte å skape måtte jeg destruere. Ta et stort stykke filet. Smør den inn med knust hvitløk, havsalt og grovmalt pepper. Pakk den inn i folie og stikk inn et steketermometer. Sleng den inn i stekovnen på 75-100 grader og vent til kjernetemperaturen når ~58 grader. La hvile noen minutter og server sammen med ønsket tilbehør. Mitt forslag til tilbehør er smørstekte champignon (ikke spar på smøret og hiv på salt og pepper etter smak. Jeg liker mye), fløtegratinerte poteter med hvitløk, tomatskiver og salat. Lenke til kommentar
Coa Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Øvelse gjør mester, Coa Joda, men det er fortsatt kjipt å ødelegge god biff og indrefilet. Gruer meg til jeg flytter hjemmefra, mamma er så flink til å lage mat. L4r5: Skal forsøke meg på det. Om jeg klarer å ødelegge maten kommer jeg til å bryte ut i krampeaktig gråt. Å ødelegge indrefilet er en dødssynd. Lenke til kommentar
Pubé Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Noen som kan annbefale meg 3-4 filmer? Må ha noe å gjøre på hytta uten nett Lenke til kommentar
Deadringer Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Noen som kan annbefale meg 3-4 filmer? Må ha noe å gjøre på hytta uten nett The Big Lebowski True Grit No Country for Old Men The PineappleExpress Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Jeg foretrekker å brune filetene i stekepanna før jeg slenger de i ovnen, men hver sin smak antar jeg. Serverer med mandelpoteter og en sterkt modifisert fløtesaus som inneholder alt fra geitost til rødvin. Lenke til kommentar
mushi Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 (endret) Lurer på om jeg skal forsøke med på indrefilet i dag. Prøvde meg på å lage biff her om dagen, men faenskapet jeg presterte å skape måtte jeg destruere. Ta et stort stykke filet. Smør den inn med knust hvitløk, havsalt og grovmalt pepper. Pakk den inn i folie og stikk inn et steketermometer. Sleng den inn i stekovnen på 75-100 grader og vent til kjernetemperaturen når ~58 grader. La hvile noen minutter og server sammen med ønsket tilbehør. Mitt forslag til tilbehør er smørstekte champignon (ikke spar på smøret og hiv på salt og pepper etter smak. Jeg liker mye), fløtegratinerte poteter med hvitløk, tomatskiver og salat. Den må forstekes i panna for å få farge! Veldig viktig. Noen som kan annbefale meg 3-4 filmer? Må ha noe å gjøre på hytta uten nett Jeg så The Fighter igår, den var bra! Endret 26. juli 2011 av mushi Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 26. juli 2011 Del Skrevet 26. juli 2011 Nettopp. Mushi har skjønt det. ^^ Noen som kan annbefale meg 3-4 filmer? Må ha noe å gjøre på hytta uten nett Trenger ikke filmer. Bare last ned alt av QI og Never Mind The Buzzcocks. Time på time på time med latter. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg