Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jada. De hadde et fint liv så lenge det varte, og ble slaktet på humant vis. Det er strengt tatt dyr som låses inne hele livet og bor 12 stykk per kvadratmeter jeg har problemer med å svelge. Eller spydgris. Herregud for en ekkel tradisjon.

 

Jeg lærte da jeg var liten at jeg ikke skulle leke med maten, liksom.

I kveld åt jeg to burgere (storfe) og to kebaber (lam). Awesome.

 

Og hadde en fantastisk kveld på henholdsvis Cava-teltet, Lervig-teltet, Mexico, Beverly, Checkpoint Charlie og Cementen. Greit nok. Kun tremenningen min som hooka opp - og da med en plagsom fyr - men jeg har planlagt med flørten til søss at jeg skal sjenke'n på lørdag når søss drar tilbake til Orkanger. :wee:

 

Spydgris?

 

Joda, våre kyr lever nok et mye bedre liv enn høns og gris for eksempel. Spesielt høner og kyllinger. Dyremisshandling på høyt nivå bli legitimert kun pga menneskets appetitt. Kvalmt.

Spydgris. De torturerer den med å stikke den med spyd flere ganger løpende over ca. en halvtime til den løper seg tom for blod, da fullfører de jobben med å stikke et spyd tvers igjennom den fra munnen til rumpen, så helgriller de den. Hørt uttrykket "hyle som en stukken gris"? Nå vet du hvor det kommer fra.

 

Og neida, mange høns i Norge har det helt fortreffelig. Spis frittgående \o/

Og det smaker awesome når den har hengt grillet på et spyd et halvt døgn. <3

 

Merker jeg synes ganske synd på deg. Kan ikke være lett?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...