L4r5 Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Logisk. Hva kaller du hånden din for? Ejakulasjonsfrembringer? Høyrehånda mi er museholder'n, venstrehånda er kaffekoppholder'n Hmmm... Har vi flere ting vi kan gi nye navn til? Vi burde kuppe språkrådet! Lenke til kommentar
SnittLeif Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Eventuelt kalle Snittleif for kverulant. Herregud. Det blir jo igjen som å si at jordkloden er rundt. En smertelig åpenbar sak. Orker ikke diskusjon om farger lenger nå uansett. Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor gulost er noe annet enn gulost. Hmmm... Har vi flere ting vi kan gi nye navn til? Vi burde kuppe språkrådet! Hodet mitt er en lueholder Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor gulost er noe annet enn gulost. På samme måte som jeg aldri har skjønt hvorfor de kaller hvitvin for hvitvin. Men det er jo sånn det har blitt. Kanskje hvitosten var hvitere før i tiden. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Hodet mitt er en lueholder Og dere er alle modereringsobjekter! 1 Lenke til kommentar
SnittLeif Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor gulost er noe annet enn gulost. På samme måte som jeg aldri har skjønt hvorfor de kaller hvitvin for hvitvin. Men det er jo sånn det har blitt. Kanskje hvitosten var hvitere før i tiden. Kanskje den var det.Hvitvin heter nok forresten hvitvin fordi det vi kjenner som grønne druer egentlig heter hvite druer, og hvitvin lages av dette. Det er i alle fall det jeg tror Og dere er alle modereringsobjekter! Men det får ikke du gjort noe med før vi gjør noe galt, din halvsenile hyleape! Lenke til kommentar
Coa Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Ahhh...helg. Snart vinterferie! In other news, jeg har nettopp spist den kjipeste kebaben noensinne. Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 din halvsenile hyleape! Lenke til kommentar
OlafG Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor gulost er noe annet enn gulost. På samme måte som jeg aldri har skjønt hvorfor de kaller hvitvin for hvitvin. Men det er jo sånn det har blitt. Kanskje hvitosten var hvitere før i tiden. Kanskje den var det.Hvitvin heter nok forresten hvitvin fordi det vi kjenner som grønne druer egentlig heter hvite druer, og hvitvin lages av dette. Det er i alle fall det jeg tror Men grønne druer er jo ikke hvite. Så fargeteorien di er litt mangelfull her. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Men det får ikke du gjort noe med før vi gjør noe galt, din halvsenile hyleape! Potensielle modereringsobjekter da?Skulle forresten til å arrestere deg for personangrep, men så oppdaget jeg at det er et sannhetsvitne. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 In other news, jeg har nettopp spist den kjipeste kebaben noensinne. Charlies kebab ved CC Vest? Jeg bor 400-500m unna, men boikotter den kjipe smaken. Lenke til kommentar
SnittLeif Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Potensielle modereringsobjekter da? Skulle forresten til å arrestere deg for personangrep, men så oppdaget jeg at det er et sannhetsvitne. Haha Jeg kan fint gå for å være potensiell Lenke til kommentar
Coa Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 In other news, jeg har nettopp spist den kjipeste kebaben noensinne. Charlies kebab ved CC Vest? Jeg bor 400-500m unna, men boikotter den kjipe smaken. Viva Napoli. Jeg telte elleve maiskorn, syv biter salat, svidde kanter og det var på det absolutt meste to spiseskjeer dressing. Jeg bestilte sterk, men jeg overderiver ikke om jeg sier at rømme er sterkere. Synd det ikke finnes konkurranse her ute. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Wow, akkurat som Charlies jo! På charlies er sterk omtrent som mild/svak medium andre steder og de bruker grasale mengder rå løk (!) på kebaben. Kjøttet er også av den dårlige sorten. Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Dårlig kebab eller ei, nå ble jeg litt sulten! *Nipper til cola zero-flaska si* Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Minner meg om kebaben på togstasjonen i Tønsberg. Innvandrersjappe med ørten valg når det gjaldt kebab så førsteinntrykket var positivt. De pleier å kunne sakene sine. Bad om en ekstra sterk kebab. Jeg liker det sterkt. Det jeg fikk var en kebab som var dynket i vanlig dressing med en syltet jalapenjo oppi. Den ene syltede jalapenjoen var det som skulle gjøre den ekstra sterk. Eneste positive med den var at salaten var av god kvalitet. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Derfor bestiller jeg utelukkende hamburger. Ikkeno mystisk kjøtt, og sammensetningen er såpass enkel at de ikke greier å fucke det opp fra sted til sted. Helt klart, noen steder har mye bedre burger enn andre, men det er mest pga stekingen eller dressingen. Lenke til kommentar
SnittLeif Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Derfor bestiller jeg utelukkende hamburger. Ikkeno mystisk kjøtt, og sammensetningen er såpass enkel at de ikke greier å fucke det opp fra sted til sted. Helt klart, noen steder har mye bedre burger enn andre, men det er mest pga stekingen eller dressingen. Så søtt at du tror det. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 En skikkelig god kebab slår enhver burger, mens en medioker burger slår en medioker kebab. Det er et sjansespill av dimensjoner! Lenke til kommentar
Coa Skrevet 17. februar 2011 Del Skrevet 17. februar 2011 Jeg liker å leve litt på kanten. Nå drikker jeg øl og snuser, og det er bare torsdag! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg