Eplefe Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Gypsy: Grunnen til at mange blir dårlige er at sterk saus/jalapeños dreper deler av bakteriene som er i tarmene dine, og gjør at de får problemer med å prosessere maten. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Holder en knapp på at det er dårligt kjøtt. Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Du kan putte knappene dine hvor du vil, det endrer ikke det faktum at du tar feil. Jeg legger vitenskap til grunne, du legger ... fordommer. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Det er ikke hva som har kommet fram fra utallige rapporter fra mattilsynet.. Dårlig hygiene og lagring av mat gjør at bakteriene eksploderer. Lenke til kommentar
MrBjoern Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Eplefe: Sterkt krydder kan forklare noe av det. Men jeg har spist både burger og kebab på enkelte steder hvor jeg har blitt dårlig, mens det har gått helt bra de fleste andre ganger. Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Det er ikke hva som har kommet fram fra utallige rapporter fra mattilsynet.. Dårlig hygiene og lagring av mat gjør at bakteriene eksploderer. Eneste restauranten som fikk 6 stjerner av mattilsynet her i Bergen var en kebabsjappe. Prøv på nytt. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Eneste restauranten som fikk 6 stjerner av mattilsynet her i Bergen var en kebabsjappe. Prøv på nytt. Hva er det du vil fram til? Lenke til kommentar
Eplefe Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Eplefe: Sterkt krydder kan forklare noe av det. Men jeg har spist både burger og kebab på enkelte steder hvor jeg har blitt dårlig, mens det har gått helt bra de fleste andre ganger. Jeg skal absolutt ikke påstå at alle kebabsjapper i hele Norge er feilfrie, men om du ser vekk i fra Trondheim hvor nesten ALLE fikk anmerkninger så er det et fåtall av dem som serverer dårlig kjøtt. Det har vært store bedringer de siste årene, sånn fra 2006 og utover holder de fleste "normale standarder". Lenke til kommentar
MrBjoern Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Yes, det tviler jeg ikke på. Og som jeg sa i sta. Jeg er smålig stolt av å bo i en by hvor vi har så god kebab som vi har. Uheldgivis finnes det userriøse tullinger her også. Lenke til kommentar
Lekr Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 gjør at bakteriene eksploderer. hehe Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 gjør at bakteriene eksploderer. hehe Mente det ikke bokstavelig talt da. Men er en god sammenligning, fordi bakterien formerer seg i en eksplosiv fart. Lenke til kommentar
multisync Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Ja takk. (Hva pokker får du dokumenter fra høyesterett for?) THIS, and thats my bike Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 (endret) (...) Jeg vil se pitaen min bli baket for hånd. Jeg vil kunne kjenne igjen kjøttet jeg spiser. Jeg vil vente. Jeg vil vente de minuttene ekstra det tar å gjøre noe ordentlig. Veldig enig i det du skriver. Men kom til Grimstad, så får du alt du ber om. De baker pitaen for hånd, kjøttet er fantastisk. Kebabdressingen er fantastisk. Grønnsakene er friske og gode. Der har man god kebab, om den så koster en del i forhold til sjappene i Oslo. EDIT: Meeh, nå fikk jeg lyst på kebab.. Endret 16. desember 2010 av Knewt Lenke til kommentar
Pubé Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 Ja takk. (Hva pokker får du dokumenter fra høyesterett for?) THIS, and thats my bike Du kan ha vært "vanskelig å se" Derfor skal ho liksom ha en mildere straff? Håper inderlig ho får en strengere straff Lenke til kommentar
multisync Skrevet 16. desember 2010 Del Skrevet 16. desember 2010 (endret) Heldigvis så slipper jeg å møte i retssalen denne gangen da... to ganger var nok. Endret 16. desember 2010 av multisync Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg