Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

 

e har jo svart, hell av vannet og pakk dem inn i et håndkle

 

tror jeg satser på aluminiumsfolie. holder det bra på varme?

 

Åhhh, dere forstår jo ikke. Jeg må ta potetene ut av kasserollen!

Badekar?

 

Det er skittent, har hatt et dekken hengende til tørk der.

Lenke til kommentar

Ahhh, da var dagens middag borte, gresk biff, med rødvinsaus, tzatsiki, babymais, asparges og hvitløksbrød! :thumbup:

Ååh, det hørtes fantastisk ut!

 

Det var fryktelig godt også :) Pleier å ta 1 til 2 dager i uka, hvor jeg lager litt skikkelig mat (altså, jeg lager mat hver dag, har aldri ferdigmat) men å ta av, som i kveld, skjer 1-2 dager i uka. Tar gjerne i mot tips,- burde egentlig gått kokkeskole :ph34r:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...