Datasmurf Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Det meste slår svin, imho. Det spørs på tilbredelsen.I går hadde jeg helstk indreflet av svin med smørstekt sopp og fløtegratinerte poteter. Soppen og filet var krydrert og penslet med Jack Daniels-grillsaus. Det var nammenamme. Du sitter vel ikke og skryter av å ha spist meg Hvordan få et helt samfunn til og ta livet av seg...men "bondene" overlever? Del ut 2 ny-spissa blyanter til hver person og sett på Vikingarne eller Sputnik. Edit: yupp, soppen lager "geniale" vitser...som er like tørre som Sahara Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2 Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Spørsmål: Når man bestiller Peppes pizza, og de leverer på døra. Koster det ekstra?? Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Yeah, go go! bomb araberne i stykker! (hør hvor patetisk det du sier egentlig er) Jeg respekterer ikke det de gjør, men jeg har alltid holdt med Isarel i den konflikten der. Til et par av mine gamle læreres store irritasjon. Grunnen min til å holde med Israel? Alle andre holdt med Palestina. Lenke til kommentar
Nopros Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Pappa danser utenfor vinduet mitt. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Ble big one triple cheese pizza istedet for egg og snurring. Jeg gadd ikke. Faen så lat jeg er. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Spørsmål: Når man bestiller Peppes pizza, og de leverer på døra. Koster det ekstra?? Svar: Ja. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Middag allerede? o_O *kose seg med Crüslien sin* Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Det kalles vel middag/frokost. Sto opp kl 15. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2 Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Spørsmål: Når man bestiller Peppes pizza, og de leverer på døra. Koster det ekstra?? Svar: Ja. Follow up-question: Hvor mye ekstra? Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 (endret) Follow up-question: Hvor mye ekstra? Vil tro ca 50 kroner +/- 10-20 kroner Endret 10. oktober 2010 av Mr. A Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2 Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Det er jo levbart. Pizza ikveld, gutter+gypsy Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Gidd å frist! Jeg skal ha aspargessuppe. Lenke til kommentar
Pokey Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Det er jo nesten like godt, da! Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Det er jævlig godt, men man blir ikke mett av det. Og brødet mitt er blitt til stein. Hjelper visst ikke å ha det i 2-3 poser. Tror jeg må bite i det sure eplet og kjøpe en brødboks. Samt finne plass til den på kjøkkenbenken. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 (endret) Ikke ha brødet i papirposen, den slipper inn luft. Legg det i plastpose/handlepose. Vips, fint brød helt til det mugler. Endret 10. oktober 2010 av Bytex Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Legg det i kjøleskapet eller enda bedre. Skjær brødet i to og frys ene halvdelen. Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Eller bruk brødskjæremaskinen i butikken og frys ned hele brødet. Og gjerne invester i en brødrister. Lenke til kommentar
multisync Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 (endret) Eller enda bedre, skjær det i skiver i butikken og sleng litt over halve brødet i fryseren, så kan du bare ta ut en 6-7 skiver av gangen. Og hvis du har tatt ut for få så er det bare å tine de i brødristern så er de like gode. Edit: too slowwww... Endret 10. oktober 2010 av multisync Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 10. oktober 2010 Del Skrevet 10. oktober 2010 Jeg kan bare melde at Big One Triple Cheese ikke var noe god pizza. Alt for mye bunn, og bare sur ost på toppen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg