Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Tror dere det er farlig å spise en uåpnet pakke med kjøttdeig som er tre dager over siste forbruksdag? Har helst ikke lyst til å bli matforgifta.

 

Det tror jeg 99% sikkert går bra.

Lenke til kommentar

Det er kanskje ikke med den som biffen som gjerne kan ligge 14 dager over tiden? (dvs. så lenge den er vakumpakket og ligger kaldt og mørkt?)

Det så jeg på tv, en kjøttekspert/slakter som alltid gjorde det med sitt eget kjøtt :p

Er ganske stor forskjell på rent kjøtt og kjøttdeig. Siden kjøttdeig er behandlet på en helt annen måte. Men den står seg selvfølgelig noen dager over siste forbruksdag, så lenge den er oppbevart forsvarlig (Kjøleskap, fryser). Kjøttdeig skifter farge om den blir for gammal, men blir aldri flekkete/stygg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...