Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pepperbiffen bruker jeg ikke å krydre , men kjøtt uten krydder eller marinade blir utrolig tamt.  bruker  Vita Optimal som inneholder 50 % Rapsolje , 30 % Solsikkeolje og 20 % olivenolje. Synes den ikke legger igjen noe spesiell oljesmak av kjøttet. 0,5 L koster 31 kroner på Rema

 

Alt etter størrelse på biffen så ligger det mellom 25 - 40 minutter på 100 / 120 grader . 

 

Tar ut biffen å snur det , så begge sider får surre litt

Lenke til kommentar

Hey folks! :new_woot: hjemme fra hytta, deilig å sitte på et ordentlig toalett igjen. Fint å slippe fluene som kravler opp i rektum. Besøk fra Bergen i morgen og Tusenfryd i overimorgen, så da har jeg da noe å se fram til. Skjer DNFK? :)

 

Har en halvtime å slå ihjel i Oslo, noen tips? :p

Endret av Nopros
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Indeed. Bor 30 sek fra Rema herifra, men har allerede spist marinert kylling- og kalkunfilet i dag også har jeg spist is i kveld. Så lurer på å drøye det til en senere anledning. Samtidig lurer jeg på om jeg skal begynne å se Spartacus i kveld :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...