Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Må helle i meg en firepack for å få den effekten, samt at jeg må drikke den nå for å få effekten i kveld. Det tar noen timer før effekten slår inn.

Koffeinpiller.

 

Ja, det hadde vært noe, men jeg er redd det vil fucke meg totalt. :p

 

Er bare å kjenne sine egne grenser og ta riktige mengder koffein.

 

Det er omtrent 80mg koffein i en boks RedBull, så om du kjøper 100mg piller, så kan du bytte ut fire bokser med tre piller. Om du snakker halvliterbokser, så får du kjøre på med seks piller. Prøving og feiling må jo til, og man kan gjerne ta litt mindre i pilleform, da man tar en håndfull piller litt fortere enn en liter væske.

 

Koster ikke store slantene for mange hundre piller på e-bay , bare man bestiller innenfor EØS og ikke går over 27 gram.

Lenke til kommentar

Heh. Jeg sovna halv ett i natt, sov til halv tre i dag. Vært skikkelig sliten de siste dagene, så det gjorde godt, selv om jeg nå føler meg groggy fordi jeg sov for lenge.

Det siste jeg husker fra i natt var at telefonen var tom for batteri og hadde 37 MB ledig lagringsplass igjen og at jeg prøvde å fikse det, våkna i dag til en mobil som ikke ville fungere ordentlig, samt at gravemaskinene som graver hos naboene og i gata generelt har tatt kabelen til TV og internett. Hurra!

 

Så nå sitter jeg på jobb med en lettere fubar mobil og nyter det å ha internett igjen. :p

Lenke til kommentar

Klokka halv ett inatt hadde jeg allerede vært ute og drukket pils i 12 timer. Sov som en baby, når jeg først kom i seng.

Flink pike.

 

Kommer mye interessant ut av det å jobbe her, siden jeg ikke kan få betalt for overtid og de er lei av å gi meg avspasering og fritid, har jeg nå blitt tilbudt både ny mobil og langweekend i utlandet. Skal ikke kimse ad det.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...