Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er ikke alltid den har gitt meg riktig svar.

 

Kommer ikke inn. Har hatt problemer der nylig og. Tulleside.

Kommer ikke inn.

Pinget den først et par minutter kontinuerlig. Så at det ikke var et DNS-problem siden jeg fikk opp IP-en pakkene gikk til. Så tok jeg en tracert som bråstoppa etter 9 hopp. Så da antar jeg det er serverene som er nede. Prøvde også å hente rutetids-PDFene direkte via Google, men det feilet også. Hadde håpet de kanskje lå på separat server. Er noen ganger slik.

 

Men android-appen fungerte.

Lenke til kommentar

Nick er det samme (Måtte teste om vi moderatorer kan endre navn flere ganger på rad), avatarene kommer og går annenhver uke, det vet du vel. :D

Driver og eksperimenterer litt nå i de sene nattestimer, får se hvor jeg ender.

Det samme? Synes det mangler en "onal" der, jeg.Evt. en hel Zeromac. :p

 

Og ja, jeg vet du roterer avatarer. Nesten umulig å kjenne deg igjen til tider. Regner med du klarer å holde på en en hel måned i desember? Shadow med nisselue f.eks.?

Lenke til kommentar

Kan dere moderatorer se hvem som står bak AB? Vær ærlig.

Anonym bruker? Nei, det er det bare administrator (de med rødt nick) som kan sjekke. Det vil si, det har vært tilfeller der anonyme brukere har rapportert innlegget sitt fordi de angrer på tråden og ber om sletting. Og vi ser alltid hvem som rapporterer.
Lenke til kommentar

Nå skjønner jeg virkelig ingenting. Da jeg flytta begynte maskina mi å kødde seg. Den ville ikke finne det trådløse nettverkskortet annet enn i sikkeretsmodus. Og prøvde jeg å høyreklikke på ikonet hang alt seg. Etter å ha prøvd "alt" gav jeg opp. Satte vekk maskina fordi jeg rett og slett ikke gadd å styre med det. Man har jo laptop også liksom. I dag tenkte jeg at jeg skulle fikse det. Tenkte å gjøre det kjapt og brutalt: Reinstall! Siden jeg ikke har optisk drev måtte jeg laste ned ISO på en annen maskin. Det tok jo hundre år. Lastet ned alt jeg trengte av drivere osv.

Mens jeg gjorde det sto den stasjonære på. Etter en drøy halvtime åpnet plutselig Spotify seg og maskina sa det var tilgjengelige trådløse nett. "WTF?", tenkte jeg. "A fluke maybe?" Resatt maskina. Ikke noe nett. Halvtime senere: Fortsatt ikke nett. Oh, well. Nå var USB-pinnen klar til å bruk og det var bare å starte opp maskina med den og velge boot fra USB. Som sagt så gjort. Jeg var bare litt for treig på avtrekkeren med å trykke F8 så den boota inn i Windows igjen.

OG VOILA! ALT FUNGERER SOM DET SKAL!

Banket tre ganger i bordet, krysset fingrene, holdt pusten og prøvde en ny restart. Alt som det skal. Prøvde flere restarter for sikkerhets skyld og alt virker fortsatt normalt. Jeg tror jeg har gremlins.

Lenke til kommentar

Å herregud. Åssen klarer de det? Lokalavisa sin nettside har i dag glimtet til med to fantastiske titler på ellers kjedelige (ikke-)nyheter.

 

"Kjørte med gravid kone på taket" og

"Fikk narkotika for å kjøre til apoteket".

 

TAKK Agderposten, dere får meg til å smile hver dag :D

Endret av Knewt
Lenke til kommentar

Hvordan skriver man et essay?

Hold kjeft.

 

Vær så snill Freidig, skriv et essay om hvordan man skriver essay!

Tror ikke det altså. Jeg bare skjønner ikke hvordan de ikke får med seg hva det handler om. Vi har skrevet 3 stykker nå, og det er 18 stykker i klassen som ikke greier det av 26...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...