Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nøgne Ø nevnes her inne i gjennomsnitt 43 ganger per dag.. Hvor mye koster en flaske, og er det virkelig så godt som dere gir inntrykk for?

Ca. 40 - 100 kr. http://www.vinmonopolet.no/vareutvalg/sok?query=n%C3%B8gne+%C3%B8&sort=2&sortMode=0&filterIds=25&filterValues=%C3%98l

Ja. Det er kvalitetsøl, men ikke noe for folk som mener Mack eller Tuborg kvalifiserer som godt øl.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

Hmm.. Mange gode du kan prøve. Gå bort fra pilsnere, og kjør på med en IPA eller en Weissbier! Finnes mye godt der ute!

Jeg veit ikke om jeg ville kjørt rett på IPA som "nybegynner".

 

Eller... Synes egentlig han bør gå på polet og kjøpe en IPA, en Saison, en Porter, en Imperial Stout og en Imperial Brown Ale. Da får han litt å bryne seg på og finner ut hva slags øl han egentlig liker.

Selv skal jeg ha det bittert. Veldig bittert.

Lenke til kommentar

Jeg liker det meste som er pils-aktig og hveteøl (men Hansa sin nye var ikke sååå god, men pluss for at de prøver da). De mørkere typene er jeg litt mer uvant med. Noen er gode, noen forstår jeg at hadde vært gode om jeg hadde vært vant til dem og andre er litt mer "sånn hvorfor drikker noen dette?".

 

Om du ikke har smakt hveteøl før så får du Paulaner Weissbier på både polet og tax free på norske flyplasser. Jeg synes den er god. Og jeg vil tro at om du liker vanlig norsk pils så liker du det og, og antakeligvis synes du det er bedre.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...