Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Ingenting godt kommer ut av fylla.

 

Sa han mens han rettet på fedoraen sin, gikk tilbake til Reddit for å skrive et lenger innlegg om at kunstformen animè blir sett ned på i vesten.

 

 

Lurer på om du er istand til å være like arrogant irl, tviler.

 

Møtt'n IRL flere ganger. Han er akkurat som på internett, kanskje enda sprøere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om jeg ikke husker feil så var det veldig moro.

Kommer ann på den som drikker, og hvor full man blir. De som blir "godfulle", joviale og morsomme å prate med og slikt, de kan bare drikke ivei. Slike folk er morsomme å ha med å gjøre.

De som blir dritfulle, snøvler, forsvinner, og som ikke husker en dritt dagen etterpå, de burde ta å skjerpe seg.

Bortsett fra deg og meg ^^

Huh? Jeg drikker ikke?

Lurer på om du er istand til å være like arrogant irl, tviler.

Ifølge det jeg har hørt, er han verre.
Lenke til kommentar

Adlyd meg, slaver.

 

 

Datasmurf, har du gjort sånn hvert år?

 

Jeg begynte vel i 2004. 2005 ble litt fucka mtp. at jeg bodde i Stavanger fra desember til april (06) for å hjelpe farmor siden farfar var syk og døde, i 2008 måtte jeg ta et par ukers avbrekk siden jeg ville bli kastet ut av kollektivet (hadde de jeg bodde med samt huseieren mot meg) om jeg ikke slutta å spille den sangen, i 2010 dro jeg til USA mot slutten og mista slik 5 døgn med å spille av sangen, men ellers har det vært mer eller mindre konstant.

 

 

Er generelt imponert over folk som klarer å høyre på musikk mens dei fokuserer på noko. Skal eg gjere lekser eller lese, blir det berre fokus på musikken.

 

Det er null stress. Jeg har alltid måttet ha på musikk for å klare og gjøre ting. Helt siden jeg var liten. Måtte ha musikk for å være rolig i bilen (lenge leve walkman og en koffert med kassetter og batterier), gjøre lekser og etter hvert for å lese. Og så har det bare ballet på seg. Nå blir jeg ukonsentrert og gretten om jeg ikke får musikken min. Ikke får jeg sove heller. Jeg tar til og med pauser når jeg sitter og redigerer film bare for å kunne spille musikk i 10-15 minutter før jeg fortsetter med arbeidet. :p

Lenke til kommentar

Kommer ann på den som drikker, og hvor full man blir. De som blir "godfulle", joviale og morsomme å prate med og slikt, de kan bare drikke ivei. Slike folk er morsomme å ha med å gjøre.De som blir dritfulle, snøvler, forsvinner, og som ikke husker en dritt dagen etterpå, de burde ta å skjerpe seg.Huh? Jeg drikker ikke?Ifølge det jeg har hørt, er han verre.

Haha, de som som setter rekord i å drikke fortest, spyr og stikker/sovner. Cute liksom.

Lenke til kommentar

Datasmuef, hvorfor er du ikke kjent ennå?

 

 

Nei, seriøst. Fortell om en flause eller noe. Plis.

 

Jeg drikker ikke ofte nok eller mye nok til at jeg har gjort noe særlig flaut i fylla. Sistnevnte på grunn av at jeg stort sett bare sovner av om det blir for mye. Fordelen med det er jo at jeg tvinges til å stoppe på det nivået hvor man bare er god og brisen og i godt humør (i rett lag) og ikke blir så full at man gjør dumme ting og/eller ikke husker noe dagen derpå.

Lenke til kommentar

Datasmuef, hvorfor er du ikke kjent ennå?

 

 

Mer kjent enn jeg liker å være. Blir jo faktisk gjenkjent på gata og på konserter / utesteder av folk jeg ikke aner hvem er, både i Trondhjem, Oslo og Stavanger.

 

 

Har han en fansite?

 

Ja, en ironisk en på Facebook og har tidligere hatt opptil flere fanklubber rundt om i det ganske land. Fra Bodø i nord til Drammen i sør. Ekstremt forstyrrende og skremmende. Hvorfor i all faens verden skal folk være så interessert i meg at de danner fanklubber?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...