Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har aldri brydd meg om hva som er trendy og "in" å like, jeg. Men det er mulig, ja. Kanskje mest i England, dog.

 

Jeg lurte aldri på om du brydde deg om hva som er inn og ikke. Det jeg lurte på var; Hvorfor hører folk på det som om det var noe helt nytt og vidunderlig.?

 

Alt er det samme, hele tiden, gjennom en låt, et album. Omtrent helt likt alt sammen. Hva er så bra med så mye repetesjon?

Til å ikke høre på dubstep, så hører jeg altfor mye uansett pga en idiot av en nabo som ikke vet å ta hensyn.

 

Har forøvrig en haug med tips til musikk jeg og, men er meget usikker på om jeg skal gi dem eller ikke. Ettersom musikksmaken min er preget av brutale riff og tekster.

Endret av Ghraag
Lenke til kommentar

Er skrillex dubsteb?

Det er vel Electro house/dubstep. Du har god smak, vet du.

 

 

Ghraag: Jeg sa aldri at du spurte om det heller. Kan da nevne akkurat hva jeg vil her i tråden. Forøvrig kan jeg ikke svare på vegne av alle andre. Personlig liker jeg det på grunn av blandt annet høyt tempo, og den særegne måten å sette opp rytmen på. Egentlig rett og slett alle de viktige delene av musikken. Dessuten er det utrolig lett å danse, og feste til. Det er vel kanskje derfor det er blitt så populært? Det er jo stort sett det som spilles på en del utesteder i England.

Lenke til kommentar

Jeg holder meg til det gode gamle når det kommer til musikk jeg. Det negative er selvsagt at sjangsen til å få gå på konsert er helt lik null.

Vet ikke hva du mener med "gammelt" men jeg skulle gjerne ha fått opplevd Woodstock. Så mange fantastiske artister/band samlet på en festival. Hører en del på sånt også, faktisk. Er ikke spesielt trangsynt når det kommer til musikk.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...