Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har bl.a en kompis som slet med noe av det samme problemet. Er vel ganske mange som også har opplevd noe lignende. Her er løsningen: http://tinyurl.com/5j9pzv

Prøv sjølv å google det. Eg skal love deg at du ikkje finner noko. "key press deactivating touchpad", "keyboard locks touchpad", OSV. Kjem berre mange jallasider om korleis ein trykkjer på Fn og F6 for å deaktivere den.

Og kvifor gidde å legge lmgtfy i tinyurl? Når du er så godt i gong, kan du kanskje legge den tinyurlen i ein bit.ly, legge den linken til eit passordbeskytta winrar-arkiv, laste opp på mediafire og poste link til lmgtfy (bak tinyurl sjølvsagt) som så googlar den nøyaktige linken til nedlastinga av fila?

Endret av svelemoe
Lenke til kommentar

Faen så irriterende.

Kjøpte meg to hyller på IKEA. En bokhylle og en DVD-hylle. Hadde målt og funnet at det passet og alt var fryd og gammen.

Så kommer jeg hjem, setter de opp og skal plassere de. Finner ut at jeg kun har plass til en av de, pga. jeg tenkte feil (brukerfeil), så da tenkte jeg å pakke sammen DVD-hylla og levere den tilbake. Legger den oppi akkurat slik den var, men et sted inni der, så har en av hyllene stoppa opp og blokker for slik at jeg ikke får lagt inn den siste hyllen, samt bakveggen. Har prøvd å riste på den, kakke den hardt i gulvet etc, men neida. Når jeg åpna opp på baksida, så var det blokker der også, og de fikk jeg heller ikke flytta på.

 

Pes å åpne hele greia på langs også. Blir så mye mer å tape. Og nå har jeg mista bruksanvisninga. ><

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...