Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hørt langt fra hele diskografien (de har gitt ut jævlig mye), men The Bungled & the Botched er min favorittskive. Ellers er Radiance of Shadows og Touched knall.

 

Da skal jeg sjekke ut de. Har kun hørt Touched (2002), Truth Becomes Death og Desire In Uneasiness. Liker alle tre godt, men de to første er best. Fantastiske skiver, spesielt Truth Becomes Death. Har nyinnspillingen av Touched klar, så den skal spilles igjennom seinere i dag. Skal være en del bedre enn den første versjonen av plata, så er sinnsykt spent på den.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er på en camp i New York før jeg reiser videre til vertsfamilien min. Vi havner på rom med tilfeldige folk. Jeg klarer naturligvis å havne på rom med to stk som kjenner hverandre fra før og som kjenner en annen på campen. Plutselig ender jeg med å sitte her alene. Herlig start på et helt år i USA. Har vært våken i 22 timer nå. Skylder på at det er derfor jeg syter så mye :)

Lenke til kommentar

Da var man hjemme fra byen da, barrunde som var sånn helt OK, men man gikk da hjem helt alene og uten noe action tidligre på kvelden.'

Jeg håpet på litt spenning nå i fadderuke og høyskole, men det ser det ut til at det blir lite av. Feil linje har jeg riktignok valgt sånn sett, i år var det 5 av 36 jenter, i fjor var det visst nesten 50/50, så vi har flere jenter som faddere enn i klassen.

Endret av multisync
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

God morgen, forumkafé.

 

Det er vel en viss forskjell på kaffe og kafé? :p

Wow, først der det gikk opp for deg? Vel, "godt" forsøk på å være frekk i det minste.

 

Stått opp med feil bein i dag? :tease:

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Jeg tror jeg går og legger meg. Den flotte underholdningen i artikler om FRP har snudd om og blitt til mareritt-mat. Tenk, de tullingene er faktisk kanidater til å styre landet.

Åh, gud. Jeg veit! Sist det var stortingsvalg lå jeg med angst over muligheten for at størstedelen av befolkningen hadde blitt tilbakestående og stemt FRP. :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...