Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
5.3 i snitt er ok det, men etter jul har jeg mistet totalt motivasjon og lyst.

Stfu! Ok??? Selv fikk jeg 4.5 nå. Gidder nesten aldri å øve til prøver, og har ikke gjort mange lekser de siste månedene (måtte jo gjøre det på starten av året, førsteinntrykk er viktig). :D

 

Øver heller ikke til prøver, gjør bare de lekser jeg MÅ, ellers blir det lite med lekser. Men jeg smisker endel da...

 

Enig førsteinntrykk er alfa & omega. Dersom du f.eks kommer forsent i 2-3 ganger i løpet av første måneden har de allerede dannet ett inntrykk.

Lenke til kommentar

VGS-snittet mitt var fem komma noe. Tror faktisk det var 5.3. (Så da er jeg vel på "ok"-nivået til Mchansen eller hva han het, hurra). Karakterer på VGS handler såpass mye om trynefaktor og å spille systemer at de egentlig er nokså meningsløse. Men de ser jo pene ut.

 

Hva det er nå har jeg ikke regnet på, og ikke er jeg ferdig heller.

Lenke til kommentar

Føler nesten jeg må uttrykke meg her. Lærerne i norske skoler setter karakterer på DEN DU ER, ikke nødvendigvis hva du presterer, men hvilken person du er i dems øyne. Har selv vært oppe i 4,3 , nå er jeg selvfølgelig på 3,3 (VG2). Jeg blir stadig overasket over hva lærerne presterer... En elev med en bakgrunn på karakteren 5, får selvfølgelig karakteren 4-6 UANSETT, fordi i lærerens øyne er han/hun da en elev som presterer meget bra, uansett om teksten egentlig er en klar 3'er. Samme om du er en elev med bakgrunn på 3, gjett hvor DU ligger?

 

Men når det er sagt, ville du gi en person du likte veldig godt noe dårlig? Eller ville du gi en person du ikke likte i det hele tatt noe bra? Still deg det spørsmålet...

 

Rart Norge scorer så lavt på utdanningen?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...