Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Å hvor fantastisk deilig det er å være sjuk... Er sengeliggende pga halsbetennelse/lungebetennelse/akutt bronkitt/influensa... Hvem vet? Sjuk er jeg ihvertfall. Tenkte jeg skulle legge meg i rimelig tid i går fordi jeg mener å ha hørt at søvn hjelper når man er syk.. JODA!

 

La meg vel halv 12, fikk ikke sove før halv 3.. Våkna så kl 5, sovna ikke igjen før ca halv 7.. Våkna da kl 8 og vært våken siden det... %&"#¤¤%#! så !%"#! plagsomt det er!!!!!

 

Men hva går praten i idag? Like meningsløs, men morsom som alltid?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vi kaster gamle HP PCer. Koster mer (arbeidstid) å fikse de, enn å kjøpe nye.

Time betalt?

 

1. Ikke kast

2. Reparer

3. ???

4. Profit!

 

Når du kjøper datautstyr for en mill eller mer i året, er liksom en PC eller to ikke så viktig...

 

Vi kaster gamle HP PCer. Koster mer (arbeidstid) å fikse de, enn å kjøpe nye.

Jeg bruker den som lekeserver da :p Den servern jeg FIKK til å leke meg med var så gammel at driverne ikke var å finne. Selv ikke på tredjeparts sider eller sidene til leverandøren. Så FALCON PUNCH! Hp ble redninga.

 

Gamle servere kan være morsomt å leke med, men splitter nye blade-servere er mye kulere. :p

Lenke til kommentar
Jeg skulle gjerne gjort begge deler; men det tar tid. Noen år fra eller til utgjør ingenting om man bruker de på noe fornuftig, men jeg klarer ikke se noe fornuft i å bruke de på dette viset.

Vi kan si det sånn Jann-Ove at det garantert flere som ønsker å ha en lønn i den klassen, ikke nødvendigvis for å kjøpe hele verden, men fordi det er en bekymring mindre om man klarer å budsjettere riktig. Tenk deg godt om. Forøvrig synes jeg du bør fullføre utdannelsen før du sier verken ja eller nei.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...