Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, dårlig med andre lga775-hovedkort her.

 

Har et abit p34-kort i lillebrors maskin, men å styre med å byttelåne hovedkort orker jeg ikke.

 

Huff, håper det blir jallajobb på 1881. Holder på å bli blakk. Liker ikke å ha slingringsmonn på under 10k, får dårlig samvittighet når jeg bruker penger på dilldall da.

 

Har lyst på ssd + raid1 av 2tb-disker. Slikt er dyrt.

Lenke til kommentar
Zulboom: Når du sier til en dame " kan du be puppene dine slutte og glane på meg", så får man fik:P

 

Tips: bruk mørke solbriller og still hodet (det med hjernen inni) i retning ansiktet til dama i stedet (men hold øynene på puppene :p ), og ikke nevn noe om puppene :)

 

Da slipper man ørefik :p

Endret av Zulboom
Lenke til kommentar

Hei, jeg har et spørsmål angående facebook(for jeg regner med at de fleste bruker facebook her inne). Jeg registrerte meg for ikke lenge siden(ukesiden) og glemte helt at jeg hadde ei profil der. når jeg logget på igår så var det endel kjente som jeg ikke hadde pratet med på leenge og noen jeg prater med idag, som hadde lagt meg til..

 

Så spørsmålet mitt er hvordan kan de finne ut at jeg er på facebook(jJada jeg er klar over at jeg ikke har fulgt med så mye)når jeg ikke er med i noen grupper, nettverkk eller er med venn med noen + jeg hadde ikek lastet opp noen bilder av meg selv, for jeg regner med at man må ha bilde for at man skal kunne komme opp "vennerforslag" eller noe.

Lenke til kommentar
Msn venner og søkefunksjonen ;)

klar over msn delen.. men seriøst er det noen som søker på personer hverdag? De som har addet meg og ikke har pratet med meg på flere år har hatt facebook profil der lenge(1år+) Regner med at når man først registrerer seg så søker man opp de personene.. og hvos man ikke finner den personen, så søker man ikke om igjen.. spesielt på samme dag som jeg registrete meg

Endret av laffe
Lenke til kommentar
Ja, klart puppene mine krympa. Som om de kan krympe noe mer, egentlig? Tror ikke det.

 

Du insinuerer ikke at det er noe feil med puppene dine vel? For det er det ikke... (såvidt jeg har kunnet sett gjennom et lass med klær)

 

 

Jeg sitter alene på maskinrommet Q.Q. Det er ensomt her. Har tredd opp Laban, Hanna montana og Transformers. Jeg er så nervøs.

 

Det er bra å være nervøs. Er man ikke det, så gjør man garantert noe feil.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...