Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jo en annen rar ting jeg gjør ang detta:

Hvis jeg skal løpe opp trappa f.eks, og bestemmer meg for å hoppe over første trinnet, men gjør det ikke. Går jeg tilbake og gjør det riktig heh..

Reint eksempel, gjør sånt på fleste ting.

 

Også når jeg skal sove, hvis jeg sover nærmest veggen, skal jeg ha hodet mot døra.

Hvis jeg sover lenger fra veggen, skal jeg ha hodet mot veggen.. meh, wierd.

Endret av SLi
Lenke til kommentar
Jeg hadde en syk tvangstanke i flere år på barneskolen, og det var at hvis jeg ikke ba før jeg la meg, ville noen drepe meg neste dag. Jeg er ikke noe spesielt religiøs av meg, var det ikke da heller. Det var bare det at jeg måtte gjøre det.
Men du vet jo at det er sant. :mrgreen:

 

Jeg har selv en kompis som må sjekke at komfyren er avslått og vinduene er lukket før han forlater huset. Det betyr ikke hvor langt hjemmefra han er hvis han begynner å tvile, han snur spontant å reiser hjem for å sjekke. En SMS med "Hei, håper flyturen gikk bra, men jeg tror du glemte å slå av komfyren!" ville vert en hårreisende stygg spøk i dette tilfellet.

 

Har du ikke oppsigelsestid?
Ikke i dette tilfellet, nei. Jeg levde litt risky og egentlig på lånt tid, men det landet til slutt i min favør som planlagt. Det er studentbolig det er snakk om her.
Lenke til kommentar

Beklager, i etterkant ser jeg at det ikke var en særlig konstruktiv kommentar men jeg lot den stå allikevel. Tvangstanker skal man egentlig ikke spøke med fordi man aldri vet hvor hardt rammet noen er. Forøvrig måtte jeg gjøre alt tre ganger på rad i en periode i barndommen, det være seg å ta sluker fra ett glass, biter av en brødskive, låse opp døren osv. Det var en litt slitsom periode, men heldigvis ikke langlivet.

Lenke til kommentar
Neinei, det er bare det at jeg må sjekke ting før jeg forlater huset. Ikke noe mer, jeg tar meg ikke nær sånn sett.
Nei men jeg så det selv i etterkant, det var unødvendig og lite konstruktivt fra min side.

 

Styggevær har vi også fått i Stavanger, og jeg må si at det var deilig med et lite avbrekk fra den ekstreme heten. Bare det ikke blir et langvarig avbrekk vel og merke.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...