Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Snart Hove på meg:D
Hove på meg, bestevenninnen, hennes type og min type og. Du får ikke Thomas med deg, du. :D

Nei Thomas liker ikke festivaler... og heller ingen av bandene som spiller:P så da får jeg bare kose meg med bestevenninde i stede:)

Gleder meg helt sinnsykt mye:D

Lenke til kommentar

Det var i Oslo Spektrum..masse sinnssykt billige PC'r til salgs der. 5000 billigere enn i butikkene og sånt. En kompis kjøpte en miniserver (nesten bare plass til harddisker inni) for 300kr som egentlig koster 2000 mere i butikken.

 

Var visst bare 50 stk tilgjengelig av dem, og han sto i kø i 2 timer før han kom inn..også var det folk der som ikke ville stå i kø og bare knuffa og lagde kvalm, så politiet måtte komme og hente dem.

 

Han sa de viste frem et par høyttalere til 1,2 millioner også, var designet av samme karen som designet iPod for apple, men har ingenting med apple å gjøre. De var laget av skikkelige lydprodusenter.

 

De hadde visst gode laptoper til 4-5000 under butikkpris også. Burde vært der, men gadd ikke stå opp tidlig for å stå i kø i sola.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Fordi folk har for lite å gjøre på helgekvelder tydeligvis..den klassiske forumkrangelen dukker alltid opp fredag, lørdag eller søndag, der noen sier litt for mye om hva de syns om andre. Og vips er det personangrep og stenging av tråd m/ opprydding. Slår aldri feil :p

Lenke til kommentar

Gå til hovetråden, mange som har posta pakkelister der.

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...&start=1120

 

Se på de par siste sidene. Tørre sokker er et must, og håndklær til å holde telt tørt med til enhver tid. Ikke labbe inn i teltet med sølete sko, ta de av ved inngangen og ha et håndkle som trekker til seg vann og gjørme, så går det fint. Håndkleet kan jo kastes etterpå. Komfort er veldig viktig når man bor i telt, skal ikke være bare slit og pes og vått gulv og gjørme overalt.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...